Pyydä demo
Pyydä demo

Keskustelut ja raporttien täyttö nettiselaimella

Secapp tarjoaa työkalut reaaliaikaisen ja suojattuun viestinään chat- ja videopalveluiden avulla. Salatuissa kahdenkeskisissä, ryhmä- ja hälytyskohtaisissa keskusteluissa voidaan keskustella viiveettä sekä jakaa sisältöjä niin päivittäis- kuin operaatiokäytössä. Lisäksi Secapp tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden kerätä ja raportoida kriittistä tietoa käyttämällä digitaalisia listoja niin mobiilissa kuin nettiselaimellakin.

1. Pääset keskusteluihin ylävalikon kohdasta ”Viestit” ja sen alavalikoista kohdasta ”Keskustelut”
2. Kirjoita viesti laatikkoon ja lähetä se oikealla puolella olevasta painikkeesta. Voit lisätä myös liitteitä viestiisi
3. Avaa raporttinäkymä klikkaamalla lomakkeen kuvaa oikeassa yläkulmassa

4. Raportti aukeaa oikealle uuteen ikkunaan chatin viereen

5. Voit lisätä arvoja raporttiin klikkaamalla kynän kuvaa ja sen jälkeen lisäämällä arvoja. Samalla tavalla myös tallennat datan.

6. Muutokset raporttiin listautuvat myös keskusteluun, joten kaikilla mukana olevilla on koko ajan päivitetty tieto siitä, kuinka tilanne kehittyy Kerätty data voidaan koostaa erilaisiksi raporttikokonaisuuksiksi ja esityksiksi.

Esimerkkejä raportoinnista:

  • Sairaaloiden tilannekartta näyttää kokonaiskuvan kriittisistä tarvikkeista yksittäisen sairaalan tai koko alueen osalta
  • Hälytyskartta näyttää, missä viimeisin hälytys on tehty
  • Koontitaulukot sisältävät erilaisia graafeja ja trendejä, jotka näyttävät potilasmäärien, kuolemien jne. kehityksen
Go to Top