Yksintyöskentelyn turva

Secapp Yksintyöskentelyn turva auttaa turvaamaan yksin työskentelijät työturvallisuuslain vaatimusten mukaisesti (TTurvaL). Mobiilisovellus sisältää erityisesti yksintyöskentelyn turvallisuuteen suunniteltuja toimintoja: OneClick-painikkeen ja Yksintyöskentelyn kytkimen. Toiminnot ovat helposti muokattavissa organisaationne vaatimusten mukaisiksi.

Pyydä esittely
Katso webinaari

Turvaa yksin työskentelijät työturvallisuuslain vaatimusten mukaisesti

Mobiilisovellus sisältää erityisesti yksintyöskentelyn turvallisuuteen suunniteltuja toimintoja: OneClick-painikkeen ja Yksintyöskentelyn kytkimen.

Pyydä esittely
Katso webinaari

Tehokas ja tavoittava

Takaa prosessinmukaisen toiminnan ja varmistaa, että oikeat henkilöt tavoitetaan välittömästi. Sijaintitietojen ansiosta apu löytää nopeasti oikeaan paikkaan.

Nopea ja helppo

Erillisiä laitteita ei tarvita, vaan painikkeet ovat henkilön omassa tutussa puhelimessa. Painikkeet ovat helposti muokattavissa organisaationne vaatimusten mukaisiksi.

Turvallisuuden tunne

Tieto avun saatavuudesta tuo mielenrauhaa sekä yksittäisille työntekijöille että organisaation johdolle, mikä on myös merkittävä työhyvinvointia lisäävä tekijä.

Asiakkaat

Hekin luottavat Secappiin

Yli 800 organisaatiota varautuu häiriö- ja poikkeustilanteisiin Secappin avulla.

Komatsu Forest suosittelee Secappia kaikille yrityksille, keiden työntekijät työskentelevät yksin kentällä.

”Jos osaa käyttää älypuhelinta, niin osaa varmasti käyttää tätä sovellustakin.”

Teemu Pesonen, työsuojelupäällikkö, Komatsu Forest

HYÖDYT

Turvallisempi työympäristö

  • Nopea ja helppo avunsaanti. Erillisiä laitteita ei tarvita, vaan painikkeet ovat henkilön omassa tutussa puhelimessa.

  • Tehokas ja tavoittava. Takaa prosessinmukaisen toiminnan ja varmistaa, että oikeat henkilöt tavoitetaan välittömästi. Hälytys ohittaa tarvittaessa puhelimen äänettömyysasetukset. Sijaintitietojen ansiosta apu löytää nopeasti oikeaan paikkaan eikä sitä tarvitse kertoa erikseen.

  • Hälytysten kohdentaminen. Hälytykset ohjataan ennakkoon määritellyille henkilöille tai tiimeille, jolloin tilanteisiin voidaan reagoida nopeasti. Henkilöiden vaihtumiset ei haittaa eikä hälyttäjän tarvitse miettiä keneltä pyytää apua, vaan viesti menee aina oikealle henkilölle.

  • Selkeä viestintä ja ohjeistus. Ei vain avun hälyttämiseen yksisuuntaisesti, vaan tilanteeseen liittyvät toimintaohjeet kuten evakuointiohjeet voidaan toimittaa henkilökohtaisesti.

Haluatko parantaa yksin työskentelijöiden turvaa organisaatiossasi?

Kätevästi puhelimen mukana kulkevat yksintyöskentelyn painikkeet tuovat työntekijöille turvallisuuden tunnetta ja varmistavat avun nopean saatavuuden. Samalla vastaat työturvallisuuslain vaatimuksiin.

Ota yhteyttä
YKSINTYÖSKENTELYN TURVA

Mitä Yksintyöskentelyn turva sisältää?

Secapp Yksintyöskentelyn turva sisältää erityisesti yksintyöskentelyn turvallisuuteen suunniteltuja toimintoja: OneClick-painikkeen ja Yksintyöskentelyn kytkimen. Toiminnot ovat helposti  muokattavissa organisaationne vaatimuksien mukaisiksi.

Oletko valmis viemään turvallisuuskulttuurinne seuraavalle tasolle?

Secapp Yksintyöskentelyn turva mukautuu helposti organisaationne ja työntekijöidenne vaatimuksiin sopivaksi. Tee käyttäjille henkilökohtaiset painikkeet, digitalisoi toimintaohjeet ja integroi olemassa oleviin järjestelmiinne. Tehokasta ja turvallista.

Ota yhteyttä

Asiakkaidemme toimialoja

Kaikki käyttökohteet

Valmistava teollisuus

Kriittinen infrastruktuuri

Hyvinvointialueet

Tutustu myös muihin Secappin ratkaisuihin

Kaikki käyttötavat

Hälyttäminen

Secappin varautumisen ja hälyttämisen toiminnot koostuvat valmiista viestipohjista, hälyttämisestä sekä tilannekuvan jakamisesta.

Lue lisää

Pikaviestintä

Secappin pikaviestintä tekee tiimityöstä sujuvaa sekä pitää työviestinnän turvallisesti erillään henkilökohtaisesta viestinnästä.

Lue lisää

Töihinkutsu

Secapp tehostaa töihinkutsujen prosessia ja säästää huomattavasti henkilöiden työaikaa.

Lue lisää