Whistleblowing ilmoituskanavamme periaatteet

Whistleblowing on EU-direktiivillä ohjattu anonyymi ilmoituskanava. Secapp Oy:n ilmoituskanava antaa mahdollisuuden ilmoittaa väärinkäytösepäilyistä tai antaa muuta palautetta kaikesta toiminnastamme, mikä ei noudata organisaatiomme arvoja ja käytäntöjä. Ilmoituskanava on meille tärkeä työkalu, jolla vaalitaan läpinäkyvyyttä ja korkeaa etiikkaa toiminnassamme. Ilmoituskanava on osa vastuullista toimintaamme ja ilmoituksia voivat jättää oman henkilöstömme lisäksi myös Secapp Oy:n ulkopuoliset henkilöt. 

Ilmoituksesi käsittely on suojattu EU:n ilmoittajansuojelulain mukaisesti ja käsittelemme kaikki ilmoitukset luottamuksellisesti.

Rohkaisemme sinua ottamaan yhteyttä ensisijaisesti organisaatiomme hallintoon tai esihenkilöihin. Jos sinusta tuntuu, että et voi kertoa tietojasi avoimesti, voit myös kertoa huolestasi nimettömänä.

Miten teen ilmoituksen?

Ilmoituksen lähettäminen tapahtuu helposti ja turvallisesti seuraamalla lomakkeessa olevia ohjeita. Ilmoitus otetaan käsittelyyn kolmen työpäivän kuluessa, pois lukien viikonloput ja juhlapyhät. Jos olet jättänyt meille yhteystietosi, saatamme olla sinuun yhteydessä ilmoitusta käsitellessämme. Voit jättää ilmoituksen myös täysin nimettömänä.

jätä ilmoitus