Tilannekeskus

Secappin virtuaalinen tilannekeskus tarkkailee päivittäisiä operaatioita ja häiriöitä puolestasi 24/7. Sen avulla olet ajan tasalla organisaation toiminnasta ja valmis reagoimaan vuorokauden jokaisena tuntina, mistä päin maailmaa tahansa. Järjestelmä toimii mobiililaitteella ja selaimella ja soveltuu käytettäväksi tilannehuoneen tai valvomon näyttöseinällä.

Tutustu käyttökohteisiin
Katso webinaari
Successful mixed race business woman in office.
Successful mixed race business woman in office.

Reaaliaikainen tilannekuva ympäri vuorokauden

Virtuaalisen tilannekeskuksen avulla olet ajan tasalla organisaation toiminnasta ja valmis reagoimaan vuorokauden jokaisena tuntina, mistä päin maailmaa tahansa. Järjestelmä toimii mobiililaitteella ja selaimella ja soveltuu käytettäväksi tilannehuoneen tai valvomon näyttöseinällä.

Tutustu käyttökohteisiin

Aina mukanasi

Virtuaalinen tilannekeskus kulkee aina mukana taskussasi ajasta ja paikasta riippumatta. Kaikki näkevät reaaliaikaisen tilannetiedon laitteeltaan, eikä yhtäkään puhelua tarvitsee ottaa tiedon jakamisen takia.

Hälytä ja kutsu
90 % nopeammin

Viesti nopeasti ja luotettavasti häiriö- ja poikkeustilanteiden aikana. Secapp auttaa sinua hälyttämään ja kutsumaan henkilöitä jopa 90 % nopeammin.

Korkea käytettävyys

Tilannekeskus toimii erillisenä järjestelmänä riippumatta organisaatiosi omasta IT-infrasta. Sen korkea käytettävyys säilyy myös silloin, kun omassa IT-infrassa ilmenee häiriöitä.

Asiakkaat

Hekin luottavat Secappiin

Yli 800 organisaatiota varautuu häiriö- ja poikkeustilanteisiin Secappin avulla.

Lue DNA:n kokemuksia Secappin käytöstä

”Secappin käyttäminen SaaS-palveluna on osa arjen varautumista – koska työkalu on häiriö- ja kriisiviestintään, haluamme sen olevan myös mahdollisimman riippumaton DNA:n omasta toimintaympäristöstä. Näin varmistetaan se, että mikäli omaan infraan tulee jokin vika, kriittinen viestintäsovellus kuitenkin toimii.”

Tomas Lång, prosessikehitys- ja viranomaispalveluiden johtaja, DNA

HYÖDYT

Paranna kokonaisturvallisuutta

  • Joustava ja skaalautuva. Virtuaalinen tilannekeskus mukautuu tarpeiden mukaan. Se on helppo ottaa käyttöön yhdessä organisaation toimipisteessä ja laajentaa käyttöä tarpeen mukaan muihin toimipisteisiin. Uusien toimintojen ja integraatioiden lisääminen on nopeaa.

  • Lyhentää reagointiaikaa. Auttaa ennakoimaan ja varautumaan erilaisiin häiriö- ja poikkeustilanteisiin. Valmiit viestipohjat eri skenaarioihin lyhentävät reagointiaikaa merkittävästi. Monikanavaiset hälytykset varmistavat tiedon kulun.

  • Tehokas tiedonkeruu ja analysointi. Kaikki tilanteen aikana tapahtuvat toiminnot tallentuvat automaattisesti Secappiin. Tämän ansiosta tilanteen jälkeisiin juurisyihin on helppo perehtyä. Raportit on helppo jakaa eteenpäin ja välittää siten tehokkaasti tietoa eri tahoille.

  • Yhteistyökykyinen. Käytä yhdessä sidosryhmiesi kanssa, mikä mahdollistaa kriittisten tilanteiden entistä nopeamman koordinoinnin. Kaikki osallistujat näkevät reaaliaikaisen tilannekuvan, mikä tehostaa tilanteen hallintaa, johtamista ja päätöksentekoa.

Oletko valmis parantamaan organisaatiosi turvallisuutta?

Tilannekeskuksen ominaisuudet kuten reaaliaikainen karttanäkymä ja monikanavaiset hälytykset mahdollistavat tehokkaan varautumisen, seurannan, reagoinnin ja koordinoinnin organisaation kaikilla tasoilla.

Ota yhteyttä
Tilannekeskus

Mitä virtuaalinen tilannekeskus sisältää?

Tilannekeskuksen avulla varaudut häiriö- ja poikkeustilanteisiin sekä pystyt reagoimaan ja tekemään päätöksiä nopeasti. Tilannekeskus toimii mobiililaitteella ja selaimella ja soveltuu käytettäväksi tilannekeskushuoneen näyttöseinällä.

Voit kirjautua virtuaaliseen tilannekeskukseen mistä tahansa, joten sen käyttäminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa tietyssä tilassa. Tämä mahdollistaa välittömän ja joustavan reagoinnin kriisitilanteissa.

Tilannekeskus mahdollistaa tiedon välittämisen eri järjestelmien välillä rajapintojen avulla. Se integroituu saumattomasti jo käytössä olevien laitteiden ja järjestelmien kanssa.

Toiminnot

Aina mukanasi

Tilannekuvanäkymä

Tilannekuvanäkymän avulla voit seurata reaaliaikaisesti tapahtumia listanäkymästä tai kartan avulla. Halutessasi täydennä tiedolla johtamisen työkalu Insightsilla.

Viestipohjat

Viestipohjat auttavat sinua tuomaan turvallisuussuunnitelmat osaksi Secappia, niin että ne tosipaikan tullen tukevat toimintaa. Hyödynnä viesteissä automaatioita ja eskalaatioita.

Hälyttäminen

Kaksisuuntaisilla ja monikanavaisilla hälytyksillä viestit saadaan lähtemään yhtä nappia painamalla tai täysin automaattisesti. Tarvittaessa viestit ohittavat laitteiden äänettömyysasetukset.

Tarkastuslistat ja raportit

Tarkastuslistojen avulla digitalisoit esimerkiksi kriisiryhmän toimenpidekortit Secappiin. Tiedot tallentuvat automaattisesti järjestelmään ja raportit ovat helposti jaettavissa eteenpäin.

Yksintyöskentelyn turva

Turvaa yksin työskentelevät työturvallisuuslain vaatimusten mukaisesti (TTurvaL). Sisältää erityisesti yksintyöskentelyn turvallisuuteen suunniteltuja toimintoja.

Chat ja videokokous

Secappin keskusteluiden ja videoneuvottelujen kautta pystyt jakamaan reaaliaikaista tietoa eri sidosryhmien kesken – myös yli organisaatiorajojen.

Näytä muille, miten asioihin reagoidaan

Varautuminen häiriö- ja poikkeustilanteisiin tuo varmuutta organisaatiolle ja tosipaikan tullen nopea reagointi auttaa palauttamaan toiminnan nopeasti ennalleen. Minimoi haittavaikutukset.

Ota yhteyttä

Asiakkaidemme toimialoja

Kaikki käyttökohteet

Valmistava teollisuus

Kriittinen infrastruktuuri

Hyvinvointialueet

Tutustu myös muihin Secappin ratkaisuihin

Kaikki käyttötavat

Hälytä ja tiedota

Secappin hälyttämisen ja tiedottamisen toiminnot koostuvat valmiista viestipohjista, hälyttämisestä sekä tilannekuvan jakamisesta.

Lue lisää

Pikaviestintä

Secappin pikaviestintä tekee tiimityöstä sujuvaa sekä pitää työviestinnän turvallisesti erillään henkilökohtaisesta viestinnästä.

Lue lisää

Yksintyöskentelyn turva

Secapp Yksintyöskentelyn turva auttaa turvaamaan yksin työskentelijät työturvallisuuslain vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää