Tule kumppaniksemme

Kasvata liiketoimintaasi yhdessä kanssamme ja pidä ihmiset ja toimitilat turvassa. Lue lisää kumppanuuseduista ja tutustu globaaliin kumppaniverkostoomme. Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää kumppaniksi liittymisestä.

 • Lisää liikevaihtoa luotettavan ja arvostetun järjestelmän jälleenmyynnillä

 • Tuo lisäarvoa omaan tarjontaasi: Laajenna Secappin avulla tuote- ja palveluvalikoimaanne – oli kyseessä sitten esimerkiksi laitteet (puhelimet, tietokoneet, hälytysnapit, yms), IT-järjestelmät, 24/7 valvomo-/hälytyskeskus, tai henkilöresurssit (mm. erikoisasiantuntijat, vartijat tai huolto).

 • Kehitä uusia liiketoimintamahdollisuuksia Secappin palvelun ympärille

Lisää liikevaihtoa

Jokaisella Secapp-kumppanuusmallilla on ansaintamekanisminsa, joka tuottaa jatkuvaa tuloa kumppanille. Kumppaneiden tuloa tuotetaan kahdella tavalla: kuukausittain toistuvana tulona sekä lisäpalveluiden myyntituloilla. Käytössämme on myös kannustinjärjestelmä, joka parantaa kumppaneiden osuutta liikevaihdosta volyymien kasvaessa.

Uusia mahdollisuuksia

Luo lisää liiketoimintamahdollisuuksia Secappin palvelun ympärille kouluttamalla loppukäyttäjiä sekä tarjoamalla asiantuntemusta ja konsultointia varautumiseen ja käyttöönottoihin. Laajenna tuotevalikoimaasi ja tarjoa jatkuvia, uusia palveluita asiakkaillesi.

Lisäarvoa tarjontaan

Tarjoa esimerkiksi ostoskeskuksen vuokralaisille mobiiliturvapainikkeet, jotka tavoittavat päivystävän vartijan nopeasti. Hyödynnä Secappin hälytyksiä myös liikkuvan työvoiman tarpeisiin tai henkilökunnan ja johdon tavoittamiseen tarvittaessa virka-ajan ulkopuolella.

”Secappin järjestelmä on todella hyvä ja meillä on selkeästi molemminpuolisia synergiaetuja toisillemme. Tulevaisuudessa voimme esimerkiksi hyödyntää molempien yritysten asiakasrajapintoja niin, että me koulutamme organisaatioita toimimaan kriisien eri vaiheissa ja Secapp puolestaan toimittaa heille toimivan viestintä- ja hälytysjärjestelmän.”

Marko Kilpinen, IMS Solutions

”Secappin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisemman palvelutarjonnan.”

Jani Saarvo, K2 Turvapalvelut

Kumppaneitamme

IT-integraattorit

Työskentely turvajärjestelmien, IT- tai muiden laitteiden tai ihmisten valvonnan, tilannetietoisuuden, työnkulun ja tehtävienhallinnan parissa. IT- ja järjestelmäintegraattorit voivat auttaa asiakkaitaan toteuttamaan ja integroimaan palvelumme olemassa oleviin järjestelmiin ja prosesseihin.

Yhteistyössä kanssamme integraattorit voivat tarjota asiakkailleen tehokkaan työkalun kriittisen viestinnän hallintaan ja alan säädösten noudattamisen varmistamiseen.

Turvallisuusala

Turvapalvelut, kulunvalvonnan palveluntarjoajat, tunkeutujahälytykset, ostokeskusten/teollisuusalueen turvapalveluntarjoajat, jne. Palvelumme voi tarjota turvallisuusyrityksille arvokkaan työkalun kriittisen viestinnän hallintaan ja hälytyksiin korkean riskin ympäristöissä. Voit esimerkiksi tarjota asiakkaille 24/7-seurantakeskuksen, valmius- ja turvallisuuskonsultointia sekä vartijapalveluita reagoimaan mahdollisiin hälytyksiin.

Yhteistyössä kanssamme turvallisuusyritykset voivat tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisen ratkaisun uhkia vastaan suojautumiseen ja alan säädösten noudattamisen varmistamiseen.

Teleoperaattorit

Palvelumme on loistava täydennys teleoperaattoreiden nykyiseen tarjontaan. Yhteistyössä kanssamme operaattorit voivat tarjota asiakkailleen tehokkaan työkalun kriittisen viestinnän hallintaan ja alan säädösten noudattamisen varmistamiseen.

Secapp on mahdollista yhdistää laitemyyntiin, sekä muihin IT-järjestelmiin ja palveluihin. Esimerkiksi laitemyyjät voivat asettaa Secappin valmiiksi asennetuksi sovellukseksi lisätäkseen laitteidensa käyttöä. Secappia voidaan tarjota myös matkapuhelinliittymien, laitteiden sekä muiden B2B-palvelujen yhteydessä asiakasuskollisuuden lisäämiseksi.

Laitevalmistajat

Integroimalla palvelumme omiin laitteisiinsa valmistajat voivat tarjota asiakkailleen saumattoman tavan hallita kriittistä viestintää ja hälytyksiä. Tästä voi olla erityisesti hyötyä terveydenhuollon, yleisen turvallisuuden ja liikenteen aloilla käytettävien laitteiden valmistajille.

Konsultit

Työskentely turvallisuusalalla, varautuminen eri aloilla kuten kemikaali- ja petrokemianteollisuudessa, teollisuus, kiinteistötoiminta, kriittinen infrastruktuuri, terveydenhuolto, jne.

Näin autamme

 • Koulutamme jälleenmyyjäkumppaneitamme tutustumaan Secappin palveluihin. Teemme sitä jatkuvasti. Alkukoulutuksen jälkeen pidämme säännöllisesti koulutuksia varmistaaksemme, että olet ajan tasalla Secapp-palvelun uusimmasta kehityksestä.
 • Oma harjoitusympäristö: Organisaatiollesi maksuton Secapp-ympäristö, jossa voit tutkia, oppia ja testata ominaisuuksia sekä toimintoja ja löytää tapoja, miten asiakkaasi voivat hyödyntää niitä omiin käyttötarpeisiinsa.
 • Secapp auttaa välittämään tietoa ja osaamista kumppanien ja loppuasiakkaiden kesken esittelemällä innovatiivisia käyttötapauksia ja uusia asiakastapauksia koko yhteisölle.
 • Järjestämme asiakaspäiviä, joiden aikana asiakkaat ja kumppanit pääsevät tutustumaan toistensa käyttötapauksiin ja -kohteisiin ja rakentamaan mahdollista yhteistyötä.
 • Tekninen tuki käytettävissäsi.
 • Nimetty kumppanivastaavamme apunasi.
 • Samalla kun koulutamme sinut käsittelemään useimpia tapauksia itse, olemme tukenasi: Jos kyseessä on monimutkainen tapaus, suuri tarjouspyyntö tiukassa kilpailussa tai vain käyttötapaus, joka on sinulle uusi, kerro siitä meille, niin autamme sinua niissä ja sitä kautta tuomaan lisää liiketoimintaa meille molemmille.
 • Tarjoamme apua erityisesti ensimmäisten asiakkaiden hankkimiseen myyntikoulutuksen, asiakastapaamisiin osallistumisen sekä tarjousten suunnittelun ja luomisen avulla. 
 • Avustamme go-to-market-suunnitelman rakentamisessa ottaen huomioon kunkin toimijan kokoluokan.
 • Pääsy myynti- ja markkinointimateriaaleihin, joita voit muokata asiakkaan tapausten ja kielen mukaan
 • Tarjoamme taustamateriaalia ja lisätietoja tarpeiden mukaan.
 • Jälleenmyyjät listataan Secappin verkkosivuilla, ja myös (luvallasi) valmistelemme lehdistötiedotteita tärkeimmistä yhdessä voittamistamme kaupoista.

Secappin kumppanuusmallit

Liidikumppani

 • Yksinkertaisesti ohjaa validoidut asiakasliidit meille, ja me jatkamme siitä eteenpäin

 • Kaupallisiin asiakassuhteisiin päätyvät liidit oikeuttavat välityspalkkioon.

Jälleenmyyjä

 • Kumppani ottaa aktiivisen roolin asiakassuhteessa, joka kattaa myynnin (meidän tukemana), sopimukset, laskutuksen ja ensimmäisen kontaktin tuen tai lisämyynnin suhteen.

 • Palkkio on jatkuva ja se tarjoaa kumppanille mahdollisuuden yhdistää muita palveluita, laitteita tai tilauksia osana loppuasiakkaan kanssa tehtyä sopimusta lisätuoton ja korkeamman sitoutuneisuuden saavuttamiseksi.

White label

 • Kumppanilla on samat vastuut kuin jakelijalla, mutta lisäksi Secapp on nimetty uudelleen kumppanin omaksi tuotteeksi ja sitä ylläpidetään kumppanin tarjoamassa paikallisessa (on-premise) ympäristössä.

 • Otamme vastuun teknologian toimittamisesta white-label-as-a-service -tyyppisenä sitoumuksena, jossa Secapp-tiimi hallinnoi ohjelmistoja ja sovelluksia kumppanin puolesta maksuja vastaan.

 • White label -kumppani on vastuussa tuotteen suunnittelun (uudelleenbrändäyksen) ulkonäön ja ilmeen sekä virtualisoidun palvelinympäristön tarjoamisesta teknologialle.

Secappin jälleenmyyjät

Canada

Peru

Peru

Finland

Magnus Green
magnus.green@securitas.fi
+358 40 162 4829

Finland

Jani Saarvo
jani.saarvo@k2turvapalvelut.fi
+358 40 770 1119

Finland

Jukka Kangas
jukka.kangas@palmia.fi
+358 40 540 5720

Finland

Finland

Juha Ollonqvist
juha.ollonqvist@satasafety.fi
+358 50 465 3343

Finland & Sweden

Karl-Johan Ström
johan@botniasec.fi
+358 20 761 6381

Åland

Finland

Janne Antila
janne.antila@certego.fi
+358 50 469 4508

Frontiex

Kenya

Mr Kevin Milongo, Sales Manager
+254703401438

Finland

Jesse Lohtander
+358 50 573 7055

Estonia

sales@esecom.ee

+372 602 5900

Finland

Hannu Tarkkio
toimitusjohtaja
hannu.tarkkio@turva247.fi
+358 40 822 5598

Canada, US

Cameron Fry
+1-800-683-6128

Pidä ihmiset ja toimintaympäristö turvassa kanssamme.

Ota yhteyttä meihin

Yhteistyössä: Secapp ja K2 Turvapalvelut

23.02.2021|Kommentit pois päältä artikkelissa Yhteistyössä: Secapp ja K2 Turvapalvelut

Secappin ja K2 Turvapalveluiden yhteistyö tuo yhteen laadukkaan mobiiliturvan toimitila- ja henkilöturvallisuuteen sekä kattavat palvelukeskustoiminnat. K2 Turvapalvelut on valtakunnallisesti arvostettu sekä luotettu kumppani turvallisuustekniikassa ja kiinteistövalvonnassa. - K2 Turvapalvelut tarjoaa laadukkaat palvelut hälytyskeskus-, kiinteistövalvonta- ja ...