Secappilla on valmius integroitua sekä nykyaikaisiin että vanhempiin järjestelmiin

Secappin valmius integroitua uusiin ja vanhoihin järjestelmiin on ollut yksi keskeisistä lähtökohdista Secapp-palvelun suunnittelussa – Secapp ja sen API (rajapintojen) on kyettävä mukautumaan tarvittaessa. Aiempien integraatioidemme myötä seuraavat toiminnot on automatisoitu: autentikointi, viranomaisraportointi, hälytys- ja dokumentaatiotietojen siirto valvontajärjestelmien välillä, ongelmien visualisointi eri kartoitusjärjestelmissä sekä tietoliikennelinkkien tarjoaminen.

Esimerkkejä integraatioista

  • Käyttäjätietojen (yhteystiedot, ryhmät, kompetenssit) synkronointi ja todennus: Microsoft Azure AD ja Secappin oma REST-pohjainen API

  • Hälytysrajapinnat (mukaan lukien SMS ja REST-pohjainen API) eri järjestelmien hälytystietojen vastaanottamiseen, automaattiseen analysointiin ja hälytykseen, jotta oikeat ihmiset voivat reagoida tilanteeseen mahdollisimman nopeasti. Esimerkkejä järjestelmistä ovat rakennusautomaatio, rikos- ja palohälytysjärjestelmät, henkilökohtaiset turvapainikkeet sekä erilaiset valvontajärjestelmät ja anturit.

  • Business Intelligence ja big data -rajapinnat dokumentoidun tiedon hakemiseksi järjestelmään.

  • Kaksisuuntaiset tekstiviestit ja automaattiset puheluyhdyskäytävät, esim. Arena Interactive, Telia Opal, Vonage

  • TETRA SDS / huomiotekstiyhdyskäytävä (Tetra Connectivity Server API)

  • Palvelulokien siirto ja synkronointi (rsync)

  • Fyysiset painikkeet: esimerkiksi Wireless Paradox REM101 -painike ja Magellan MG6250 -tukiasema, USB-painikkeet tietokoneelle, Bluetooth-painikkeet

  • Integraatiot toteutetaan ​ käyttötapaus-/tarvekohtaisesti erillisinä projekteina. Tyypillinen aikaväli uuden käyttöliittymän käyttöönotolle on 2–8 viikkoa pyynnön ja API:n monimutkaisuudesta riippuen. Projektit hinnoitellaan tuntiveloituksella tai voimme tehdä erillisen tarjouksen.

Tietty integraatio mielessä?

Varaa aika asiantuntijamme kanssa, niin hän kertoo miten se on toteutettavissa.

Ota yhteyttä