Töihinkutsu

Secapp tehostaa töihinkutsujen prosessia ja säästää huomattavasti henkilöiden työaikaa. Se helpottaa esimerkiksi sijaisten löytämistä äkillisiin poissaoloihin tai päivystävän henkilöstön tavoittamista. Töihinkutsun lähettäminen onnistuu helposti ja nopeasti mobiilisovelluksella tai selaimesta useaa eri kanavaa pitkin.

Pyydä esittely

Säästä huomattavasti henkilöiden työaikaa

Secapp Töihinkutsu helpottaa esimerkiksi sijaisten löytämistä äkillisiin poissaoloihin tai päivystävän henkilöstön tavoittamista. Kutsun lähettäminen onnistuu helposti mobiilisovelluksella tai selaimesta.

Pyydä esittely
Katso webinaari

Takaisinmaksuaika 3kk

Ei erillisiä kuluja soittoringeistä tai tekstiviestikyselyistä. Kustannukset eivät kasva viestien määrän lisääntyessä.

Työajan säästäminen

Automaattinen töihinkutsujen lähettäminen ja niihin liittyvä viestintä vähentää aikaa vieviä puhelu- ja tekstiviestiketjuja.

Nopeampi reagointikyky

Auttaa reagoimaan välittömästi esimerkiksi sairastumisiin lähettämällä kutsuja vapaana oleville työntekijöille.

Asiakkaat

Hekin luottavat Secappiin

Yli 800 organisaatiota varautuu häiriö- ja poikkeustilanteisiin Secappin avulla.

”Eräs hoitajistamme kertoi ettei ole koskaan rakastunut mihinkään sovellukseen, mutta Secappiin hän on.”

Marika Heiskanen, palvelusihteeri, ensihoitokeskus, Etelä-Savon Hyvinvointialue Eloisa

HYÖDYT

Paranna työntekijäkokemusta

 • Kustannustehokas. Ei erillisiä kuluja soittoringeistä tai tekstiviestikyselyistä. Viestien määrä ei kasvata kustannuksia, vaan ne pysyvät vakiona.

 • Helpompi työvoimanhallinta. Kohdista töihinkutsut tarvittaville työntekijöille tai heille, jotka haluavat lisävuoroja. Töihinkutsun lähettäjä näkee heti, kun vuoro on täyttymässä. Valitse sopiva työntekijä itse tai anna järjestelmän täyttää vuoro.

 • Vähentää työn kuormitusta. Vähentää merkittävästi työn kuormitusta henkilöiltä (esimiehet, vuorovastaavat), joiden vastuulla on löytää työlle tekijät. Vastaanottajia voi olla kymmeniä tai satoja ilman, että työn määrä lisääntyy.
 • Parempi työntekijäkokemus. Lähetä töihinkutsuja vain heille, jotka haluavat lisävuoroja. Näin työntekijät tulevat kuulluksi ja pystyvät vaikuttamaan itse siihen, haluavatko ottaa lisävuoroja vai ei.

Haluatko säästää työaikaa?

Automaattinen töihinkutsujen lähettäminen ja niihin liittyvä viestintä vähentää aikaa vieviä puhelu- ja tekstiviestiketjuja. Vastaanottajia voi olla kymmeniä tai satoja ilman että työn määrä lisääntyy.

Ota yhteyttä
Töihinkutsu

Mitä Töihinkutsu sisältää?

Secapp tehostaa töihinkutsujen prosessia ja säästää huomattavasti henkilöiden työaikaa. Se helpottaa esimerkiksi sijaisten löytämistä äkillisiin poissaoloihin tai päivystävän henkilöstön tavoittamista. Töihinkutsun lähettäminen onnistuu helposti ja nopeasti mobiilisovelluksella tai selaimesta useaa eri kanavaa pitkin. Järjestelmässä on integraatiomahdollisuus automaattisen yhteystietojen hallintaan.

Töihinkutsut voidaan kohdentaa sopiville henkilöille heidän osaamisen tai saatavuuden perusteella. Viestin voi lähettää muutamalle tai sadoille vastaanottajille sekunneissa ilman työmäärän lisääntymistä.

Kiireellisissä tilanteissa viesteille voidaan antaa korkea prioriteetti, jolloin viestin äänimerkki herättää vastaanottajan huomion, vaikka hänen puhelin olisi äänettömällä.

Automaatio hoitaa sekä vahvistuksen työvuoron saaneelle että vastauksen heille, jotka eivät ehtineet vuoroa saamaan. Viestin lähettäjä saa vastaukset reaaliajassa ja hänellä on myös mahdollisuus valita itse sopivin henkilö täytettävään vuoroon, esimerkiksi tarvittavan osaamisen perusteella.

Soittaminen ja tekstiviestit:

 • Soittaminen on aikaa vievää ja tehotonta: ihmiset eivät vastaa puhelimeen, pystyt tavoittamaan vain yhden ihmisen kerralla ja takaisinsoitot jatkuvat, vaikka työvuoro on jo täytetty.
 • Esihenkilön puhelu saatetaan kokea ahdistavaksi ja jopa painostavaksi, jolloin suostutaan työvuoroon vaikka ei oikeasti haluaisi. Sama toisinpäin: esihenkilö voi kokea ahdistusta, kun joutuu taas soittelemaan muutenkin stressaantuneille työntekijöille. Secappin kautta tuleva töihinkutsu koetaan inhimillisemmäksi. Secapp-viestiin on helppo vastata aidosti tunteen mukaan.
 • Tekstiviestit ovat kalliita, eikä niistä saa lukukuittauksia.

WhatsApp ja muut kaupalliset sovellukset:

 • Moni henkilö ei halua vastaanottaa työhön liittyviä viestejä vapaa-ajan viestintäsovellukseen.
 • Ryhmä voi olla mykistettynä juuri silloin, kun vaativa työntekijätarve nousee – esimerkiksi lauantaiyönä.
 • Viestejä ei voi kohdistaa osaamisen perusteella, eikä viestien vastauksia voi automatisoida.
 • Palveluissa ei ole automaattista käyttäjien hallintaa.
 • Tietoturvaan ja GDPR-standardeihin liittyvät ongelmat.

Lue lisää Secapp vs. muut ratkaisut

Näytä muille, miten töihinkutsumisen voi hoitaa tehokkaammin

Reagoi välittömästi esimerkiksi sairastumisiin tai odottamattomiin poissaoloihin lähettämällä kutsuja vapaana oleville työntekijöille – ja anna automaation hoitaa loput.

Ota yhteyttä

Asiakkaidemme toimialoja

Kaikki käyttökohteet

Valmistava teollisuus

Kriittinen infrastruktuuri

Hyvinvointialueet

Tutustu myös muihin Secappin ratkaisuihin

Kaikki käyttötavat

Hälyttäminen

Secappin varautumisen ja hälyttämisen toiminnot koostuvat valmiista viestipohjista, hälyttämisestä sekä tilannekuvan jakamisesta.

Lue lisää

Pikaviestintä

Secappin pikaviestintä tekee tiimityöstä sujuvaa sekä pitää työviestinnän turvallisesti erillään henkilökohtaisesta viestinnästä.

Lue lisää

Yksintyöskentelyn turva

Secapp Yksintyöskentelyn turva auttaa turvaamaan yksin työskentelijät työturvallisuuslain vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää