Hälytä ja tiedota

Secappin hälyttämisen ja tiedottamisen toiminnot koostuvat valmiista viestipohjista, hälyttämisestä sekä tilannekuvan jakamisesta. Tämä on tehokas työkalu reagoida ja viestiä nopeasti päivittäisissä sekä odottamattomissa tilanteissa. Voit käyttää Secappia mobiililaitteilla ja selaimella.

Pyydä esittely
Katso webinaari

Hälytä ja tiedota nopeasti häiriö- ja poikkeustilanteiden aikana

Secappin hälyttämisen ja tiedottamisen toiminnot koostuvat valmiista viestipohjista, hälyttämisestä sekä tilannekuvan jakamisesta. Tämä on tehokas työkalu reagoida ja viestiä nopeasti päivittäisissä sekä odottamattomissa tilanteissa. Voit käyttää Secappia mobiililaitteilla ja selaimella.

Pyydä esittely

Mukautuu vaatimuksiinne

Luo valmiit viestipohjat hälyttämiseen, jotka vastaavat prosessejanne. Integroi muihin käytössä oleviin järjestelmiin.

Hälytä ja kutsu
90 % nopeammin

Viesti nopeasti ja luotettavasti häiriö- ja poikkeustilanteiden aikana. Secapp auttaa sinua hälyttämään ja kutsumaan henkilöitä jopa 90 % nopeammin.

Vähentää inhimillisiä virheitä

Usein poikkeustilanteissa on kiire ja ylimääräinen stressi. Etukäteen huolella suunnitellut viestipohjat vähentävät merkittävästi ylimääräistä huolta.

Asiakkaat

Hekin luottavat Secappiin

Yli 800 organisaatiota varautuu häiriö- ja poikkeustilanteisiin Secappin avulla.

SSAB suositteee Secappia kaikille, jotka ovat miettineet tällaista ratkaisua.

”Tarvitsemme vain yhden järjestelmän, jota käytämme hälytystilanteessa ja kommunikoinnissa.”

Ville Okkonen, teollisuuspalopäällikkö, SSAB Raahen teollisuuspalokunta

HYÖDYT

Toimi sekunneissa

  • Ajan säästö. Kun vastaanottajat on valittu etukäteen, ylimääräistä aikaa ei kulu henkilöiden yhteystietojen metsästämiseen. Viestin tai hälytyksen voi lähettää muutamassa sekunnissa useille henkilöille kerralla.

  • Vähemmän virheitä. Huolella suunniteltu on puoliksi tehty. Kun viestipohjiin on liitetty esimerkiksi toimenpidekortit, tulee kaikki huolella tehtyä eikä asioita jää henkilöiden muistin varaan.

  • Luotettavuus. Kun yhteystiedot ovat kunnossa Secappissa, esimerkiksi viesti turvallisuusorganisaatiolle löytää aina perille riippumatta siitä ovatko henkilöt vaihtuneet.

  • Ajantasainen tilannekuva. Kuittauksien perusteella tiedät kuka on vastaanottanut viestit ja voit pyytää heiltä lisätietoja tai toimittaa automaattisesti jatko-ohjeita.

  • Hyödynnä sijaintia. Ohjaa häiriö- ja poikkeustilannetiedotteet juuri niille maantieteellisille alueille, jotka sinun täytyy tavoittaa.

Oletko valmis parantamaan organisaationne turvallisuutta?

Kun organisaatiossa on hallinnan tunne siitä, että tarvittaessa apua saa nopeasti paikalle, se luo kaikille turvallisemman olon. Näytä, että välität.

Ota yhteyttä
Hälytä ja tiedota

Mitä hälyttämisen ja tiedottamisen ratkaisu sisältää?

Secappin hälyttämisen ja tiedottamisen toiminnot koostuvat valmiista viestipohjista, hälyttämisestä sekä tilannekuvan jakamisesta. Tämä on tehokas työkalu reagoida ja viestiä nopeasti päivittäisissä sekä odottamattomissa tilanteissa. Viestin vastaanottajana voi olla yksittäinen henkilö, ryhmä tai vaikka koko organisaatio.

Viestipohjat voidaan tehdä valmiiksi erilaisiin tilanteisiin ja kohdentaa esimerkiksi henkilöiden osaamisten, ryhmien tai sijainnin perusteella. Viesteihin voidaan liittää mm. valmiit toimintaohjeet tai muita liitteitä ja tarvittaessa vaatia vastaanottajalta välitön kuittaus.

Viestit voidaan lähettää ja vastaanottaa monikanavaisesti: mobiilisovellus (Android, iOS), selain, SMS, email, työasema, robottipuhelut, TETRA/VIRVE, Airbus Dabat -sovellus.

Secappin hälytyksillä viestit saadaan lähtemään yhtä nappia painamalla tai täysin automaattisesti. Tarvittaessa viestit ohittavat mobiililaitteiden äänettömyysasetukset.

Integroimalla Secappin muihin hälytysjärjestelmiin, voidaan tehostaa varautumista ja viestiä nopeasti poikkeustilanteista eteenpäin. Esimerkiksi havaitun häiriön kuittaamisesta voidaan lähettää automaattisesti viesti eri tahoille, toimintaohjeita tai vaikka evakuointikäsky koko organisaatiolle.

Vastaavasti integrointi vaikkapa lukitusjärjestelmään auttaa varautumaan esimerkiksi uhkaavan henkilön estämiseksi. Yhtä nappia painamalla voidaan lukita esimerkiksi kaikki sisäänkäynnit.

Saat vastaanottajilta kuittaustiedot viestin vastaanottamisesta sekunneissa. Secappin sisällä voidaan jakaa tietoturvallisesti reaaliaikaista tietoa esimerkiksi hälytykseen tai poikkeustilanteeseen osallistuneiden kesken.

Se tarjoaa mahdollisuuden jakaa kuvia, videoita tai muita liitteitä ja kommunikoida kriittisten sidosryhmien kanssa keskustelussa tai videopalaverissa.

Näytä muille, miten asioihin reagoidaan

Varautuminen häiriö- ja poikkeustilanteisiin tuo varmuutta organisaatiolle ja tosipaikan tullen nopea reagointi auttaa liiketoimintaa toipumaan nopeasti ennalleen. Minimoi haittavaikutukset.

Ota yhteyttä

Asiakkaidemme toimialoja

Kaikki käyttökohteet

Valmistava teollisuus

Kriittinen infrastruktuuri

Hyvinvointialueet

Tutustu myös muihin Secappin ratkaisuihin

Kaikki käyttötavat

Töihinkutsu

Secapp tehostaa töihinkutsujen prosessia ja säästää huomattavasti henkilöiden työaikaa.

Lue lisää

Pikaviestintä

Secappin pikaviestintä tekee tiimityöstä sujuvaa sekä pitää työviestinnän turvallisesti erillään henkilökohtaisesta viestinnästä.

Lue lisää

Yksintyöskentelyn turva

Secapp Yksintyöskentelyn turva auttaa turvaamaan yksin työskentelijät työturvallisuuslain vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää