Pyydä demo
Pyydä demo

Työnkulut

Sisällysluettelo

💡 Nämä toiminnot (tai osa niistä) eivät välttämättä ole käytössä organisaatiossasi. Lisätietoja lisäominaisuuksien käyttöönotosta ja hinnoittelusta saat ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Työnkulut-ominaisuutta käyttämällä voidaan seurata töiden työnkulkua. Jotta työnkulkua voidaan käyttää, niin pitää olla luotu Työnkulku, johon töitä voidaan asettaa. Työnkulun luonnista tarkemmin osiossa Pohjat > Työnkulut.

Jos Työnkulut-ominaisuus on käytössä, niin Työnkulut-näkymään pääse joko Työpaketit-valikon kautta tai sitten Kohteet-valikon kautta menemällä yksittäisen kohteen tietoihin. Erona näissä on se, että kohteen kautta mentäessä näytetään vain kohteeseen luodut työkortit, kun taas työpakettien kautta mentäessä näytetään kaikki työkortit.

Kun työnkulku on olemassa, niin silloin näkymässä näkyy työnkulun otsikon alla laatikoita, jotka on nimetty työvaiheiden mukaan. Eri työnkulkuja voi olla useampia kuin yksi, jotka kaikki näkyvät näkymässä.

Työkortti #

Työtehtävän työnkulun seuraamiseksi tulee luoda työkortti käyttäen Uusi työkortti -toimintoa. Työkorttia luodessa voi asettaa seuraavat tiedot:

  • Nimi: Työkortin nimi, joka näkyy kortissa.
  • Työnkulku: Valintalista, josta valitaan työnkulku, johon työkortti lisätään. Jos valintalistassa ei ole ollenkaan vaihtoehtoja, niin ainakin yksi työnkulku pitää luoda ennen kuin työkortteja voidaan käyttää. Työnkulun luomisesta tarkemmin osiossa Pohjat > Työnkulut.
  • Kuvaus: Työkortin kuvaus. Voi sisältää yleistä kuvausta työtehtävästä tai muuta sellaista.
  • Työpaketti: Työpaketti, jota työkortti vastaa tai muulla tavoin liittyy työkorttiin. Korttia varten voi luoda uuden työpaketin tai liittää jo olemassa olevan työpaketin.

Kun työkortti on luotu, niin sen voi siirtää työvaiheesta toiseen raahaamalla hiirellä sitä. Työkortin tietoja voi muokata ja myös kortin kopioiminen onnistuu. Tarvittaessa työkortin voi poistaa kokonaan esimerkiksi työn valmistuessa. Lisäksi jos kortille on asetettu työpaketti, niin kortti sisältää linkin, jolla pääsee suoraan työpakettiin.

Go to Top