Pyydä demo
Pyydä demo

Rajapinnat

ūüí° N√§m√§ toiminnot (tai osa niist√§) eiv√§t v√§ltt√§m√§tt√§ ole k√§yt√∂ss√§ organisaatiossasi. Lis√§tietoja lis√§ominaisuuksien k√§ytt√∂√∂notosta ja hinnoittelusta saat ottamalla yhteytt√§ myyntiimme.

Järjestelmä voidaan tarvittaessa integroida muiden järjestelmien kanssa rajapintoja käyttämällä, jolloin tietoja voidaan siirtää järjestelmästä toiseen. Yleisesti ottaen rajapintoja käytetään niin, että säännöllisin väliajoin suoritetaan rajapinta-ajo.

Rajapinnat-lista #

Rajapinnat-näkymässä listataan kaikki organisaatiolle määritellyt rajapinnat. Jos rajapinnan viimeisin ajo epäonnistui, niin rajapinta korostetaan punaisella taustavärillä, kun taas onnistuneet korostetaan vihreällä. Klikkaamalla yksittäistä rajapintaa, pääsee sen tarkempiin tietoihin.

Rajapinnan ajotiedot #

Rajapinnan Viimeisin ajo -näkymässä näytetään viimeisimmän rajapinnan ajon tiedot, joita ovat:

  • Ajokerta: Kertoo milloin ajo on tapahtunut
  • Tila: Kertoo ajon tilan, kuten onnistuiko vai ep√§onnistuiko ajo.
  • Viesti: Ajoon liitetty viesti.
  • Liitetiedostot: Ajoon liittyv√§t liitetiedostot.

Rajapinnan muita menneitä ajoja voidaan tarkastella historia-näkymässä, jossa listataan vanhat ajokerrat värikorostuksia käyttäen. Lisäksi yksittäisen ajokerran tietoihin pääsee klikkaamalla sitä listasta, jolloin näytetään vastaavat tiedot kuin viimeisimmän ajokerran tapauksessa.

Rajapinnan asetukset #

Rajapinnan asetukset -näkymässä voi asettaa, mihin sähköpostiosoitteisiin lähetetään ilmoitus, jos rajapinnan ajo epäonnistuu.

Go to Top