Secappin asiakaspäivä

5.10.2023 Hotelli Verso, Jyväskylä

Tervetuloa Secappin asiakaspäivään syksyllä 2023!

Tule mukaan Secappin vuoden 2023 asiakaspäivään Jyväskylään. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Yhteistyö ja varautuminen.

Päivän tavoitteena on edistää ymmärrystä siitä, miten ihminen toimii kriisitilanteissa, ja miten voimme teknologian avulla yhdessä varautua paremmin mahdollisiin tuleviin haasteisiin. Toki tietenkään unohtamatta tarjota asiakkaillemme tilaisuutta tavata muita Secappin käyttäjiä, kuulla erilaisia kokemuksia ja käyttötapoja, tuotteen kuulumisia sekä tavata Secapp-tiimiläisiä. 

Ohjelma 5.10.2023

Hotelli Verso, Jyväskylä
Kauppakatu 45, 40100 Jyväskylä

Päivätilaisuus Hotelli Verson tiloissa Jyväskylässä.

  • Asiakaspuheenvuoroja ja tietoiskuja & paneelikeskustelu
  • Secappin tuotekuulumisia ja käyttövinkkejä
  • Yhteistä ajatustenvaihtoa ja tutustumista

Ohjelmaa tarkennetaan suunnittelun edetessä ja puhujien vahvistuessa.

Hinta:

Päivätilaisuus on maksuton ja siihen sisältyy lounas ja kahvi.

Voit ostaa illalliskortin Hotelli Versossa järjestettävään iltatilaisuuteen hintaan 80€. Hinta sisältää kolmen ruokalajin illallisen juomineen. Illalliskortit laskutetaan osallistujilta tapahtuman jälkeen.

  • Illan aikana pientä ohjelmaa, kuten lyhyitä puheenvuoroja sekä vapaata tutustumista ja yhdessä viihtymistä.

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoituskuluista.

Ryhmä Secappilaisia

Yhteistyö on tärkeä osa varautumista

Kriittisissä tilanteissa nopea reagointi minimoi vahingot, säästää rahaa ja parhaimmillaan pelastaa ihmishenkiä. Miten varmistua, että sekä ihmisten että teknologian toimintakyky säilyy myös tosipaikan tullen? Miten esimerkiksi harjoittelulla ja organisaatiorajat ylittävällä yhteistyöllä voidaan varautua paremmin niin arjessa kuin poikkeusoloissakin. Muun muassa näitä aiheita sivuamme 5.10.2023 Jyväskylässä.

Saapuminen

Juna ja bussi

Bussit ja junat saapuvat samaan paikkaan Jyväskylän Matkakeskukselle. Matkakeskuksesta on kävelymatka kaikkiin keskustan hotelleihin ja muihin majoitusvaihtoehtohin. Tapahtumapaikka Hotelli Verso sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa.

Autolla

Jyväskylään on näppärää saapua myös omalla autolla tai kimppakyydillä. Keskustan alueelta löytyy  useita parkkitaloja sekä muita paikoitustiloja.

Majoittuminen

Tapahtuma järjestetään kokonaan Jyväskylän keskustan Hotelli Versossa, josta voit helposti varata myös majoituksen itsellesi. Pyydämme huomioimaan, että majoituksissa voi olla ruuhkaa. Lähistöltä löytyy myös muita hotellivaihtoehtoja. Suosittelemme tekemään mahdolliset majoitusvaraukset omatoimisesti ajoissa.

Olemme varanneet asiakkaita varten kiintiön Versosta. Huoneet ovat varattavissa varauskoodilla ”Secapp”.

Lisätietoja: Hotelli Verso

Lisätietoja

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ole yhteydessä: events@secapp.fi