Secappin asiakaspäivä

5.10.2023 Hotelli Verso, Jyväskylä

Tervetuloa Secappin asiakaspäivään syksyllä 2023!

Tule mukaan Secappin vuoden 2023 asiakaspäivään Jyväskylään. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Yhteistyö ja varautuminen.

Päivän tavoitteena on edistää ymmärrystä siitä, miten ihminen toimii kriisitilanteissa, ja miten voimme teknologian avulla yhdessä varautua paremmin mahdollisiin tuleviin haasteisiin. Toki tietenkään unohtamatta tarjota asiakkaillemme tilaisuutta tavata muita Secappin käyttäjiä, kuulla erilaisia kokemuksia ja käyttötapoja, tuotteen kuulumisia sekä tavata Secapp-tiimiläisiä. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.9.

Yhteistyö on tärkeä osa varautumista

Kriittisissä tilanteissa nopea reagointi minimoi vahingot, säästää rahaa ja parhaimmillaan pelastaa ihmishenkiä. Miten varmistua, että sekä ihmisten että teknologian toimintakyky säilyy myös tosipaikan tullen? Miten esimerkiksi harjoittelulla ja organisaatiorajat ylittävällä yhteistyöllä voidaan varautua paremmin niin arjessa kuin poikkeusoloissakin. Muun muassa näitä aiheita sivuamme 5.10.2023 Jyväskylässä.

Ryhmä Secappilaisia

Ohjelma 5.10.2023

Hotelli Verso, Jyväskylä
Kauppakatu 45, 40100 Jyväskylä

Päivätilaisuus Hotelli Verson tiloissa Jyväskylässä klo 9-16.

9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.30 Tapahtuman avaus, Kari Aho, Secapp Oy

9.45 Puheenvuoro: Ole nopea ja johdonmukainen – näin onnistut vaativassa viestinnässä //  Tuukka Hetemäki, Johtava konsultti, kriisiviestintä ja varautuminen, Tekir

10.30 Paneelikeskustelu, jonka teemana Yli organisaatiorajojen tehtävän yhteistyön merkitys kriittisen viestinnän suunnittelussa. // keskustelun vetäjänä Pasi Tervonen, Secapp Oy.

  • Paneelissa mukana mm. Lasse Kylen, Valmius- ja turvallisuusjohtaja, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Tapani Temisevä, Turvallisuuspäällikkö, Riveria, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä sekä Jouni Varis, Turvallisuuspäällikkö, Karelia-ammattikorkeakoulu

11:30 Lounastauko sekä vapaata tutustumista ja keskustelua. Tukicorner palvelee.
13.00 Kokoontuminen päätilaan ja tietoiskujen esittelyt
13.20 – 14.30 Tietoiskut – 3 kpl 20 minuutin tietoiskuja

  • Omatoiminen varautuminen, case elintarviketeollisuus – Sebastian de Caro
  • Turvallisuuskulttuuri osaksi yrityskulttuuria -ihmiset turvallisuuskulttuurin luojina, – Heidi Kolehmainen (Head of People & Culture, Secapp Oy)
  • Tilannekuvatiedon kerääminen – Marko Tervo, Valmiusasiantuntija, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde & Niina Markkanen Customer Success Manager, Secapp Oy

14.30 Kahvitauko sekä vapaata tutustumista ja keskustelua. Tukicorner palvelee.
15.20 Secappin tuotekuulumiset, Timo Harju, Secapp Oy
15.40 Tapahtuman yhteenveto
16.00 Päiväohjelma päättyy

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Huomio jo 4.10 Jyväskylään saapuvat: Mahdollisuus osallistua yhteiseen liikunnalliseen iltatekemiseen juoksulenkillä tai pyörällä. Tarkempaa tietoa: Aleksi Aaltonen & Janne Mylläri. Lisätietoja ilmoittautumisajan päätyttyä.

Hinta:

Päivätilaisuus on maksuton ja siihen sisältyy lounas ja kahvi.

Voit ostaa illalliskortin Hotelli Versossa järjestettävään iltatilaisuuteen hintaan 80€. Hinta sisältää kolmen ruokalajin illallisen juomineen. Illalliskortit laskutetaan osallistujilta tapahtuman jälkeen.

  • Illan aikana pientä ohjelmaa, kuten lyhyitä puheenvuoroja sekä vapaata tutustumista ja yhdessä viihtymistä.

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoituskuluista.

Saapuminen

Juna ja bussi

Bussit ja junat saapuvat samaan paikkaan Jyväskylän Matkakeskukselle. Matkakeskuksesta on kävelymatka kaikkiin keskustan hotelleihin ja muihin majoitusvaihtoehtohin. Tapahtumapaikka Hotelli Verso sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa.

Autolla

Jyväskylään on näppärää saapua myös omalla autolla tai kimppakyydillä. Keskustan alueelta löytyy  useita parkkitaloja sekä muita paikoitustiloja.

Majoittuminen

Tapahtuma järjestetään kokonaan Jyväskylän keskustan Hotelli Versossa, josta voit helposti varata myös majoituksen itsellesi. Pyydämme huomioimaan, että majoituksissa voi olla ruuhkaa. Lähistöltä löytyy myös muita hotellivaihtoehtoja. Suosittelemme tekemään mahdolliset majoitusvaraukset omatoimisesti ajoissa.

Olemme varanneet asiakkaita varten kiintiön Versosta. Huoneet ovat varattavissa varauskoodilla ”Secapp”.

Lisätietoja: Hotelli Verso

Lisätietoja

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ole yhteydessä: events@secapp.fi