OneClick

Secappin OneClick-painikkeella tavoitetaan yksittäiset henkilöt, ryhmät tai osaajat vain yhtä nappia painamalla. Sen avulla voi esimerkiksi hälyttää apua, kutsua koolle kriisiryhmän, ilmoittaa poikkeustilanteesta tai vaikka lähettää kiireellisen viestin koko organisaatiolle. Pikapainikkeet toimivat mobiililaitteella sekä Windows työpöytäsovelluksella.

Pyydä esittely

Tavoita yksittäiset henkilöt, ryhmät tai osaajat vain yhtä nappia painamalla

Secapp OneClick-painikkeiden avulla voit esimerkiksi hälyttää apua, kutsua koolle kriisiryhmän, ilmoittaa poikkeustilanteesta tai vaikka lähettää kiireellisen viestin koko organisaatiolle. Digitaaliset painikkeet toimivat mobiililaitteella sekä Windows työpöytäsovelluksella.

Pyydä esittely

Vaivaton

Helppo tapa hälyttää ja viestiä. Erillisiä laitteita ei tarvita, vaan painikkeet ovat henkilön omassa tutussa puhelimessa.

Joustava

Muokkaa painikkeet organisaation ja henkilöiden tarpeiden mukaan, esimerkiksi turvaamaan yksin työskentelevät.

Nopea

Varmista toiminnan jatkuvuus ja automatisoi prosessit yhtä nappia painamalla. Tieto kulkee hetkessä ja toimintakatkot saadaan pidettyä mahdollisimman lyhyenä.

Asiakkaat

Yli 100 000 ammattilaista käyttää Secappia

Komatsu Forest suosittelee Secappia kaikille yrityksille, keiden työntekijät työskentelevät yksin kentällä.

”Jos osaa käyttää älypuhelinta, niin osaa varmasti käyttää tätä sovellustakin.”

Teemu Pesonen, työsuojelupäällikkö, Komatsu Forest

HYÖDYT

Viesti yhdellä napinpainalluksella

  • Toiminnan jatkuvuuden turvaaminen. Tieto poikkeustilanteesta kulkee hetkessä ja toiminta saadaan palautettua nopeasti ennalleen. Siitä syntyy myös merkittäviä kustannussäästöjä.

  • Vähentää inhimillisiä virheitä. Takaa prosessinmukaisen toiminnan ja varmistaa, että oikeat henkilöt tavoitetaan välittömästi. Yhden napinpainalluksen taakse voidaan automatisoida monta erillistä prosessia.

  • Muokattavuus ja joustavuus. Eri henkilöille voidaan tehdä juuri sellaiset painikkeet, kuin he tarvitsevat. Erillisiä laitteita ei tarvita, vaan painikkeet ovat henkilön omassa tutussa laitteessa.

  • Ajansäästö. Kun eri henkilöiden yhteystietoja ei tarvitse erikseen etsiä, henkilöiden vaihtuminen ei haittaa ja tiedonkulku on nopeaa ja luotettavaa.

  • Integrointimahdollisuudet eri järjestelmien kanssa. Esimerkiksi Secapp voi vastaanottaa hälytystiedon toisesta laitteesta tai järjestelmästä, joka automaattisesti laukaisee Secappista lähtevän hälytyksen.

Haluatko kuulla lisää?

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluaisitko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
OneClick

Mitä OneClick sisältää?

Secappin OneClick-painikkeella tavoitetaan yksittäiset henkilöt, ryhmät tai osaajat vain yhtä nappia painamalla. Sen avulla voi esimerkiksi hälyttää apua, kutsua koolle kriisiryhmän, ilmoittaa poikkeustilanteesta tai vaikka lähettää kiireellisen viestin koko organisaatiolle.

OneClick-painikkeen avulla tavoitat jopa tuhansia henkilöitä yhtä nappia painamalla. Painike on kuin kaukosäädin, jolla voit aloittaa hälytysketjun organisaatiossasi.

Painikkeet voidaan tehdä käyttäjien tarpeiden mukaan, ja niitä voi olla useita erilaisia. Asettamalla painikkeesta lähtevälle viestille korkean prioriteetin, se ohittaa vastaanottajan laitteen äänettömyysasetukset ja herättää huomion tehokkaasti.

Painikkeet toimivat Androidissa, iOSissa, Windows puhelimella sekä Windows työpöytäsovelluksella. Toimintoon voi liittää myös bluetooth-yhteydellä toimivan fyysisen painikkeen, jolloin hälytyksen voi esimerkiksi uhkaavassa tilanteessa tehdä huomaamattomasti vaikka taskusta.

OneClick on nopea ja varma keino tavoittaa henkilöt, ilman että yhteystietoja tarvitsee kiireessä alkaa etsimään. Kun viestin mukana menee tieto esimerkiksi henkilön sijainnista tai toimintaohjeet hätätilanteeseen, on tiedonkulku tehokasta ja tärkeitä sekunteja säästyy.

Näytä muille, miten organisaatiosi pystyy reagoimaan nopeammin

Secappin OneClick-painikkeella tavoitetaan yksittäiset henkilöt, ryhmät tai osaajat vain yhtä nappia painamalla. Reagoi ja viesti nopeasti.

Ota yhteyttä

Asiakkaidemme toimialoja

Kaikki käyttökohteet

Valmistava teollisuus

Kriittinen infrastruktuuri

Hyvinvointialueet

Asiakkaidemme toimialoja

Kaikki käyttökohteet

Valmistava teollisuus

Kriittinen infrastruktuuri

Hyvinvointialueet

Tutustu myös muihin Secappin ratkaisuihin

Kaikki käyttötavat

Hälytä ja tiedota

Secappin hälyttämisen ja tiedottamisen toiminnot koostuvat valmiista viestipohjista, hälyttämisestä sekä tilannekuvan jakamisesta.

Lue lisää

Pikaviestintä

Secappin pikaviestintä tekee tiimityöstä sujuvaa sekä pitää työviestinnän erillään henkilökohtaisesta viestinnästä.

Lue lisää

Töihinkutsu

Secapp tehostaa töihinkutsujen prosessia ja säästää huomattavasti henkilöiden työaikaa.

Lue lisää