Kuinka paljon yksintyöskentelyn turva maksaa?

Secappin yksintyöskentelyn turva -ratkaisun avulla turvaat yksintyöskentelevät työntekijäsi. Samalla parannat työntekijöidesi kokemaa työhyvinvointia ja turvallisuuden tunnetta.

Testaa laskimella, millaisia kustannukset teidän organisaationne käytössä olisivat!

Laske hinta-arvio

Laskin laskee sinulle asiakasdataamme perustuen Secappin kustannukset organisaatiosi käyttäjämäärän mukaisesti. Hinta on alustava, joka tarkentuu kun käyttötarpeita lähdetään tutkimaan tarkemmin.

Laskutoimitusta varten tarvitsemme alustavan määrän organisaatiosi yksintyöskentelevistä henkilöistä. Yksintyöskentelevät henkilöt saavat käyttöönsä turvatoiminnot, kuten turvapainikkeet ja liikkumattomuushälytyksen. 

Laki ja yksintyöskentely

Lain mukaan työnantajan on huolehdittava, että yksintyöskentelyyn liittyvät mahdolliset haitat ja vaarat vältetään tai ne ovat mahdollisimman vähäisiä. Esimerkiksi hoitotyöhön, vartiointityöhön tai kriittisissä kohteissa työskentelyyn voi liittyä tapaturman tai väkivallan riskejä. Työnantajan tulee myös varmistaa mahdollisuus avun hälyttämiseen.

Secapp yksintyöskentelyn turva

Secappin monipuolisten ominaisuuksien avulla parannat yksintyöskentelevien työntekijöidesi turvallisuutta. Ajastettu liikkumattomuushälytys hälyttää automaattisesti apua mikäli puhelin on ollut liikkumatta tietyn aikaa, ja turvapainikkeiden avulla hälytyksiä voidaan lähettää yhdellä painalluksella. Hälytysten sisältämät sijaintitiedot varmistavat, että apu saapuu oikeaan paikkaan. Viestintä on tehokasta ja reaaliaikaista ja tarjolla on myös erilaisia räätälöintimahdollisuuksia juuri teidän organisaationne tarpeisiin. 

Työntekijät laativat hälytysviestejä ennakkoon ja määrittelevät niille vastaanottajat, kuten organisaation valvomon tai turvallisuusvastaavan. Näin aikaa ei kulu itse hätätilanteessa viestien laatimiseen, vaan ne saadaan liikkeelle sekunneissa. 

Haluatko tarkemman hinta-arvion?

Ota yhteyttä myyntiimme ja katsotaan sinulle toimivin ratkaisu.

OTA YHTEYTTÄ