Vaikka sähkö ei kulje, tiedonkulun ei tarvitse pysähtyä

Oli sähkökatko sitten suunniteltu tai odottamaton häiriö, katko voi tarkoittaa erilaisia haasteita yrityksen toiminnalle. Sähkökatko voi aiheuttaa lyhyessäkin ajassa isoja kustannuksia esimerkiksi teollisuudessa, jos prosessit keskeytyvät tai tuotantolaitteet jopa vahingoittuvat katkon vuoksi.

Secappin avulla olet valmis viestimään välittömästi, tavoitat vastaanottajat kohdennetusti ja saat reaaliaikaisen tilannekuvan sekunneissa sekä huolehdit työntekijöiden turvallisuudesta. Jo yli 800 eri organisaatiota on Secappin avulla parantanut varautumistaan ja nopeuttanut hälyttämiseen kuluvaa aikaa jopa 90%.

  • Miten organisaatiosi on varautunut talven sähkökatkoihin?

  • Tavoitatko oikeat henkilöt luotettavasti ja nopeasti?

  • Miten minimoida sähkökatkojen vahingot silloin kun aika on rahaa?

Miten yritykset voivat varautua sähköpulaan ja sähkökatkoihin?

Energiakriisi, varautuminen, sähkönsäästötalkoot ja tulevan talven mahdolliset sähkökatkot ovat ajankohtaisia haasteita, joita on kotitalouksien lisäksi ratkottava myös yrityksissä, organisaatioissa ja kunnissa. Miten varautua mahdollisimman hyvin sähkökatkojen varalle ja miten varmistaa eri toimintojen jatkuvuus sekä työntekijöiden turvallisuus katkon aikana?

Kirjoitimme yksityisille ja julkisille organisaatioille artikkelin tulevan talven mahdollisiin sähkökatkoihin varautumisesta. Käy lukemassa vinkkimme varautumiseen ja häiriöviestintään!

Lue artikkeli

”Valitsimme Secappin, koska se oli toimivin, turvallisin ja kustannustehokkain vaihtoehto meidän tarpeisiimme. Henkilökuntamme tietää, miksi järjestelmä on olemassa ja miten se toimii. Käyttöönotto hoitui sujuvasti, kun saimme siirrettyä olemassa olevat yhteystietolistamme suoraan Secappiin. Odotuksemme järjestelmästä ovat täyttyneet täysin.”

Antero Kuusi, Säteilyturvakeskus

Komatsu Forest etsi Suomen lain vaatimaa ratkaisua yksin työskentelevien työntekijöiden turvallisuuden parantamiseksi. Heillä suurin riski on työntekijän puristuksiin jääminen tai putoaminen koneen päältä. Jos osaa älypuhelinta käyttää, osaa myös tätä sovellusta käyttää.”

Teemu Pesonen, Komatsu Forest

Monipuolinen ja käyttäjien tarpeisiin mukautuva

Secapp on ainutlaatuinen palvelu, jossa tiedottaminen, tilannejohtaminen ja turvallisuus ovat samassa järjestelmässä. Räätälöi käyttö organisaation tarpeiden mukaan. Tiedota, hälytä henkilöitä tai asiantuntijatiimejä, kerää ja jaa tietoa. Pidä sidosryhmät ajan tasalla chat- ja videoyhteyksien avulla.

Data pysyy aina asiakkaan hallinnassa ja mikä parasta, Secapp ei vaadi laitehankintoja ja sen käyttöönotto on erittäin nopea!  Toimintavarmuus, kohtuulliset kustannukset ja helppokäyttöisyys ovat syitä, minkä vuoksi Secapp on yhä useamman organisaation valinta. Palvelulla on tietoturvan hallintajärjestelmän ISO 27001:2013 -sertifikaatti.

Useille eri laitteille

Selainkäyttö, Android, iOS, Win10 ja viranomaislaitteet (mm. Virve). Tuki myös tekstiviesteille, sähköposteille, puheluille (myös robottipuhelut) sekä useille verkkoteknologioille.

Nopeat kuittaukset

Välitön vastaus viesteihin ja hälytyksiin (OK tai NOK) antaa reaaliaikaisen tilannekuvan niin hälytyksissä, töihinkutsuissa kuin sijaisenkin löytämisessä.

Mobiilit tarkistuslistat

Digitalisoi turvallisuus-  ja laatutarkastukset, ohjeiden ja työnkulkujen antaminen kriittisissä tilanteissa tai mitkä tahansa lomakkeet helposti muokattaviksi tarkistuslistoiksi.

Säästää aikaa ja rahaa

Pienemmät kustannukset verrattuna tekstiviesteihin ja puheluihin.  Kaikki tärkeä tieto löytyy samasta paikasta ja näkyy kaikille, soittorinkejä ei tarvita, manuaalinen työ vähenee ja aikaa vapautuu muuhun.

OneClick -painikkeet

Secappin OneClick-painikkeilla voit yhdellä klikkauksella hälyttää apua, ilmoittaa poikkeustilanteesta tai avata raportin. Ne myös parantavat yksintyöskentelyn turvaa.

Herättää huomion

Korkean prioriteetin hälytykset ohittavat puhelimen äänettömyysasetukset. Evakuointi- tai uhkavaroitukset herättävät huomion ja tavoittavat oikeat henkilöt ja isot massat sekunneissa.

Miksi valita Secapp?

Turvallinen työympäristö ja nopea tiedonkulku ovat yrityksessä avainasemassa silloin kun halutaan minimoida riskit ja välttää vahingot.  Secapp ei ole vain yksi viestintäsovellus lisää, vaan sillä hoidat päivittäisen sisäisen viestinnän lisäksi myös töihinkutsut, raportoinnin, kriisiviestinnän ja henkilöstön turvaamisen.

Secappin käyttäminen arjessa tekee siitä tutun ja helpon käyttää myös silloin, kun tarvitaan häiriötiedotusta tai nopeaa reagointia.

Ei mutkikasta käyttöönottoprojektia ja asiantuntijoidemme apu on aina tukenasi.

Ota yhteyttä

Secapp lukuina

Secapp on perustettu vuonna 2011 varmistamaan, että organisaatiot voivat toimia turvallisesti ja mahdollisimman normaalisti sekä arjessa että kriittisissä tilanteissa.

0+
Hälytystä vuodessa
0+
Ammattikäyttäjää
0+
Asiakasta
0
Kumppania
0+
Työntekijää
0
Maata