Secappin mobiilisovelluksiin on tehty uusia toimintoja ryhmäkeskusteluja koskien. Ensin toiminnallisuudet julkaistiin Android-sovellukselle.  Samat toiminnallisuudet julkaistaan vaiheittain nyt myös iOS-mobiilisovellukselle. Uusi iOS-versio on kaikilla sovelluksen ladanneilla käytettävissä 28.9.2022 mennessä. Uudistus pitää sisällään seuraavat toiminnot:

• Secappin ryhmäkeskustelun ylläpitäjä voi poistaa muita käyttäjiä ryhmäkeskustelusta
  • Secappin ryhmäkeskustelun ylläpitäjä voi lisätä tai poistaa ylläpito-oikeuksia muilta ryhmäkeskustelun jäseniltä
  • Käyttäjä voi poistua ryhmäkeskustelusta

Pääset ryhmäkeskustelun asetuksiin seuraavasti:

• Avaa haluttu ryhmäkeskustelu
    • Valitse oikeasta yläreunasta henkilöhahmoja kuvaava ikoni.
    • Saat esiin ruudun, joka näyttää  “Henkilöt tässä keskustelussa” ja erittelee ylläpitäjät ja käyttäjät.
    • Valitse Lisätoiminnot ruudun alareunasta. Avautuvasta ruudusta voit valita mitä haluat tehdä; myöntää / poistaa oikeuksia tai lisätä / poistaa käyttäjiä.
  • Oikeuksien myöntäminen tai poistaminen: Valitse “Myönnä oikeuksia” tai “Poista oikeuksia” riippuen siitä, mitä haluat tehdä. Avautuvasta ruudusta pääset näkemään kaikki ryhmäkeskusteluun liitetyt käyttäjät. Voit valita yhden tai useampia käyttäjiä ja kuitata oikeuksien myöntämisen tai poistamisen lopuksi “Kyllä”-vaihtoehdosta. Valituilla käyttäjillä on nyt myönnetty/poistettu ylläpitäjän oikeudet ko. ryhmäkeskustelussa
  • Käyttäjien lisääminen tai poistaminen:  Valitse “Lisää henkilöitä” tai “Poista henkilöitä” riippuen siitä, mitä haluat tehdä. Jos poistat käyttäjiä, avautuvasta ruudusta pääset näkemään kaikki ryhmäkeskusteluun liitetyt käyttäjät. Jos lisäät käyttäjiä, avautuvasta ruudusta näet kaikki organisaation käyttäjät. Valitse haluttu/halutut käyttäjät ja kuittaa valintasi lopuksi “Kyllä”-vaihtoehdosta.
  • Keskustelusta poistuminen: Valitse “Poistu keskustelusta”