Huom, tämä kuva on iOS-puhelimesta. Androidissa näkymä tulee olemaan hieman erilainen.

 

Secappin mobiiliturva tulee uudistumaan täydellisesti. Yhden helppokäyttöisen napin takaa tulevat löytymään sekä paniikkinapit että yksintyöskentelyn turvaksi tarkoitettu kuolleen miehen kytkin. Samalla kun toiminnat on paremmin saatavilla on nimikin muutettu OneClickiksi. Uudistus julkaistaan vaiheittain tammikuun 2022 alusta alkaen, niin että se on kaikilla käytössä helmikuun alussa.

Uudistuksessa vastataan asiakkaiden monipuolistuneeseen mobiilipainikkeiden käyttötarpeeseen. OneClick-painikkeilla pystytään hoitamaan muitakin kuin henkilöturvatilanteita ja se sopii mitä monipuolisimpiin tilanteisiin aivan jokapäiväisessä käytössä. Tällaisia tilanteita voi olla esim. laite- tai tavaratilaukset, ilmoitukset infran häiriötilanteista ja raportointitoimenpiteiden lähettäminen kentälle. Asiakkaiden keskuudessa uudistusta onkin jo kutsuttu osuvasti Secappin kaukosäätimeksi.

Käyttöliittymän uudistuksen lisäksi myös käyttäjien hallintaa tulee paranemaan merkittävästi. Uudistuksen myötä OneClick-toimintojen muokkaaminen, lisääminen ja poistaminen onnistuu ryhmäkohtaisesti. Tällä hetkellä nämä toimenpiteet pitää toteuttaa käyttäjäkohtaisesti.

Lisäksi käyttäjätietojen synkrointi tuo merkittävän helpotuksen esimerkiksi tilanteisiin, joissa uusi työntekijä liittyy organisaation palvelukseen. Mikäli Secappin asiakkaalla on synkronointi-ominaisuus käytössä, saa uusi työntekijä automaattisesti organisaatiossa käytössä olevat OneClick-painikkeet.

 


Huom, tämä kuva on iOS-puhelimesta. Androidissa näkymä tulee olemaan hieman erilainen.

Haluatko turvata yksintyöskentelyolosuhteet?

Jutellaan millaista hyötyä Secappista on sinulle ja organisaatiollesi.

Ota yhteyttä