Secappin yksin työskentelyn turvaksi tarkoitettu kuolleen miehen kytkin on nyt saatavilla myös iOS-mobiililaitteisiin (iPhone ja iPad laitteet). Tähän asti Secappin kuolleen miehen kytkin on ollut saatavilla vain Android-laitteille. Kuolleen miehen kytkin on alaspäin juokseva ajastin, joka nollautuu aina, kun mobiililaite liikahtaa. Käytännössä mobiilisovelluksemme seuraa laitteen liike- ja kiihtyvyysantureita. Mikäli ajastin pääsee nollaan, se laukaisee kytkimeen liitetyn viestipohjan.

Kuolleen miehen kytkimen asentaminen ja käyttö:

1. Varmista, että kuolleen miehen toiminnallisuus on käytössä organisaatiossasi. Ota meihin yhteyttä, jos sitä ei ole ja haluat ottaa toiminnallisuuden käyttöösi.

2. Kuolleen miehen kytkin laitetaan päälle käyttäjäkohtaisesti asetusten alta: valitse mikä viestipohja lähetetään, jos ajastin menee nollaan. Valitse ajastimen pituus minuutteina. Tallennuksen jälkeen kuolleen miehen kytkin tulee näkyviin käyttäjän mobiililaitteen OneClick-painikkeiden joukkoon.

3. Henkilö voi käynnistää ajastimen ja aloittaa yksintyöskentelyn klikkaamalla painiketta.

4. Ajastimen saa pois päältä painamalla painiketta uudestaan.

5. Kuolleen miehen kytkimen ollessa käynnissä,  saat sen takaisin näytölle kolmella eri tavalla:

1. laitteen ilmoituskeskuksesta

2. klikkaamalla yksintyöskentelyn widgettiä (vaatii widgetin asennuksen)

3. Secapp-sovelluksesta OneClick-painikkeen alta

Yllä olevasta videosta näet, miten kytkin toimii.