Tästä se alkaa, secappilaisten esittelysarja! Ensimmäisenä vuorossa on viime lokakuun alussa Secappille tullut helsinkiläinen Ville Hast, jonka rooli on vastata muun muassa asiakastyytyväisyydestä Customer Success Managerin roolissa.

Ville, kuka olet ja mistä tulet?

– Työhistoriani koostuu monipuolisesti myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä erilaisista vinkkeleistä katsottuna. Kotoisin olen Jyväskylästä, mutta olen asustellut Helsingissä vuoden 2008 kieppeiltä lähtien. Harrastuksiini kuuluu pesäpallo, frisbeegolf, lumilautailu, lenkkeily ja kaupunkikulttuuri eri olomuodoissaan.

Sinut on nimitetty Secappin Customer Success Manageriksi, mitä kaikkea työsi pitää sisällään?

– Olen ikään kuin asiakaspalvelun moniosaaja. Tavoitteenani on ennen kaikkea tyytyväisyys asiakkaidemme, mutta myös kollegoitteni keskuudessa. Konkreettisesti työni on esimerkiksi Secappin käyttökoulutuksien pitämistä asiakkaillemme sekä prosessin suunnittelua siitä, kuinka asiakkaan tarpeet otetaan huomioon koko yhteistyösuhteen ajan.

Millaista on työskennellä Secappilla?

– Parin kuukauden kokemuksella olen viihtynyt hienosti! Yritys on tavoitteellinen ja rakentaa kasvua fiksusti, unohtamatta nykyasiakkaita tai työntekijöitä. Tunnelma on positiivinen ja työkaverit mukavia.

Mikä on parasta Secappilla työskentelyssä?

– Työskentely kasvuyrityksessä palvelun parissa, joka voi pelastaa ihmishenkiä on erittäin hieno ja merkityksellisen juttu!

Secapp, kuten monet monet muutkin yritykset ovat olleet keväästä asti etätöissä ja ainakin näillä näkymin etäjärjestelyt jatkuvat toistaiseksi. Kuinka sinun kohdallasi etätyöskentely on sujunut?

– Sosiaalinen persoona kaipaa toki aina muita ihmisiä ympärilleen, mutta etätyö sujuu mallikkaasti. Homma on mielestäni hoidettu Secappilla fiksusti ja joka päivä tulee vähintään yksi videokontakti kollegoiden kanssa. Apua saa aina, kunhan sitä muistaa pyytää!

Entä, mitä kenties hieman erikoista haluaisit itsestäsi tai elämästäsi kertoa vielä tähän loppuun?

– Yksi ikimuistoinen kokemus oli se, kun asuin pakettiautossa Uudessa-Seelannissa ja työskentelin kiivinpoimijana. Se työsuhde tosin kesti vain kaksi päivää.


Tutustu myös muihin secappilaisiin

Secapp Oy

  • Suunnittelee, tuottaa ja kehittää Secapp-nimistä, tietoturvallista sovellusta monipuoliseen organisaatio- ja kriisiviestintäkäyttöön
  • Sovelluksen pääominaisuudet ovat tärkeiden henkilöiden hälyttäminen monikanavaisesti, tietoturvallinen pikaviestintä sekä kriittisten tietojen dokumentointi ja raportointi
  • Toimii Suomessa valtakunnallisesti sekä lisäksi muun muassa Pohjoismaissa, Virossa, Lähi-Idässä, Espanjassa ja Japanissa
  • Liikevaihto 2019: 1,1 miljoonaa; ennuste vuodelle 2020: noin 2 miljoonaa euroa
  • Secappia käyttää tällä hetkellä yli 90 000 ammattihenkilöä yli 600 organisaatiossa, joihin kuuluu viranomaisia, oppilaitoksia, julkishallintoa ja yrityksiä