Pyydä demo
Pyydä demo

Secappin asentaminen Android-laitteelle

1. Asentaaksesi Secappin Android-puhelimeen mene puhelimella Googlen Play -kauppaan.

2. Kirjoita kauppapaikan hakukenttään Secapp ja valitse Secapp sovelluslistalta.

3. Paina ASENNA. Löydät suoran linkin Play kauppaan myös Secappin nettisivuilta sivun alareunasta.

4. Avaa sovellus asentamisen jälkeen painamalla ruudulla olevaa Secappin kuvaketta.

5. Kirjaudu sisään saamillasi käyttäjätunnuksilla.

6. Kirjautumisen jälkeen Secapp pyytää käyttäjää määrittämään tiettyjä puhelimen asetuksia, jotta sovellus toimisi mahdollisimman hyvin. Seuraa puhelimen ohjeita ja paina SEURAAVA.

7. Secapp voi hyödyntää paikkatietoa viestien kohdentamisessa esimerkiksi hälytysaluetta lähimpänä oleville. Paina SEURAAVA ja ESTÄ tai SALLI sijainnin käyttö, jos se on organisaatiosi toiminnan kannalta olennainen asia. Voit myöhemmin muuttaa sijaintiasetuksiasi avaamalla puhelimen asetuksien kautta sovelluksen asetukset. Varmistathan organisaatioisi pääkäyttäjältä sijainnin asetusten oikean määritystavan.

8. Secappilla voidaan tarvittaessa ohittaa puhelimen äänettömyysasetukset. Paina SEURAAVA ja vaihda asetus Secappin kohdalta. Myönnä ”Älä häiritse” -tilan oikeudet painamalla SALLI. Palaa takaisin Secappiin vasemman yläreunan nuolesta.

9. Monissa puhelimiessa on käytössä automaattiset akunsäästöominaisuudet. Nämä sulkevat ohjelmia taustalla, jotta akku kestäisi pidempään. Secappin toiminnan kannalta on tärkeää, että sovellus pysyy käynnissä ja pystyy hälyttämään tarpeen tullen.

Vastaa ensimmäiseen ilmoitukseen SEURAAVA ja ohita akun optimointi painamalla SALLI. Jos viestien läpimenossa on silti ongelmia, kannattaa tutustua tarkemmin virransäästöasetuksiin osoitteessa secapp.fi/virransaasto

10. Secappin asetukset on nyt kunnossa.

11. Asetuksia pääset muuttamaan jatkossa sovelluksen ylärivistä ratas-kuvakkeen tai kolmen pisteen takaa. Asetuksista pääset vaihtamaan mm. salasanasi ja soittoäänet. Mikäli sinulla tulee ongelmia sovelluksen käytön kanssa, varmista, että puhelimesi asetukset ovat kunnossa.

Mikäli asetukset ovat kunnossa ja Secapp ei vieläkään toimi oikein, ota yhteyttä organisaatiosi Secapp pääkäyttäjään

Go to Top