fbpx

Secappin webinaarit

Secappin webinaarien avulla pääset kätevästi tutustumaan korkean tietoturvallisuuden viestintä-, hälytys- ja dokumentointisovellukseemme ja sen ominaisuuksiin asiantuntijoidemme kanssa.

Secappin webinaarit ovat toistaiseksi tauolla, mutta voit palata aikaisempiin webinaareihin ja niiden tallenteisiin alempana tällä sivulla.


Tallenteet

Hälyttäminen mobiilipainikkeella

Secappilla hälytät apua nopeasti vain yhdellä napin painalluksella suoraan älypuhelimen ruudulta. Tässä webinaarissa tutustutaan myös hälytykseen vastaamiseen mobiililaitteen kautta ja tekstiviestillä sekä siihen, miten Secappilla voi käydä chat- ja videokeskustelua hälytysviestin alla. Kesto: 07:44.

©Secapp

Yksintyöskentelyn turva

Secappin mobiilipainikkeilla ja kuolleen miehen kytkimellä voidaan parantaa merkittävästi yksin työskentelevien henkilöiden turvallisuutta esim. kriittisissä kohteissa ja tehtävissä sekä yöaikaan. Secappilla apu saadaan paikalle, vaikka käyttäjä itse ei kykene hälyttämään. Kesto: 19:12.


Arkinen pikaviestintä

Secappin pikaviestintäominaisuuksilla hoidat organisaatiosi arkiviestinnän tietoturvallisesti. Secappin chatissa keskustelet sekä jaat kuvia, videoita ja liitetiedostoja yhtä helposti kuin kuluttajille tarkoitetuissa sovelluksissa. Kesto: 25:58.


Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää Secappista ja sen ominaisuuksista!

OTA YHTEYTTÄ