Ovatko web-teknologiat sinulle tuttuja? Haluatko nähdä työsi vaikutukset osana yhteiskuntamme kannalta kriittisten toimijoiden arkea? Tule osaksi Secappin tiimiä tekemään merkityksellistä työtä!

Etsimme FULL STACK WEB-KEHITTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, jos osaat luoda yksinkertaisia ja toimivia kokonaisuuksia käyttäen tämän päivän web-teknologioita. Olet ehkä vielä työurasi alkupäässä tai jo kokeneempi konkari – tärkeintä on, että arvostat ohjelmoijan ammattia ja ymmärrät, kuinka välttää spagettikoodia. Haluat luoda käyttäjäkokemuksesta mahdollisimman miellyttävän sekä tykkäät tehdä töitä tiimissä.

Odotamme sinulta, että tunnet näistä teknologioista useampia: HTML5, CSS3, JavaScript, SQL relaatiotietokannat, PHP ja Python. Katsomme eduksi tuntemuksen JavaScript frameworkeista, responsiivisista käyttöliittymistä sekä yksikkö-/automaattitestauksesta.

Mitä Secapp tekee ja mikä tulee olemaan sinun roolisi?

Secapp on kotimainen salattu viestintä- ja johtamisjärjestelmä. Secapp mahdollistaa automatisoidun ja manuaalisen kaksisuuntaisen viestinnän, hälyttämisen, henkilökutsut ja turvallisuuden varmistamisen niin kriittisessä kuin arkipäiväisessäkin käytössä. Secapp ohjelmistolla lähetetään vuosittain yli neljä miljoonaa hälytystä niin päivittäisiin poikkeustilanteisiin kuin laajempiin kriisitilanteisiin liittyen.

Työtehtäväsi tulevat suuntautumaan mm. Secapp-tuotteisiin liittyvään kehitystyöhön. Näiden parissa pääset ratkaisemaan esimerkiksi sairaaloiden ja palomiesten viestintään, teleoperaattoreiden viestintäverkon hallintaan, hajautetun energiantuotannon sekä lukuisten yritysten kriisinhallintaan liittyviä haasteita.

Secappilla on tällä hetkellä asiakkaita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Espanjassa, Virossa sekä Lähi-idässä ja neuvotteluita käydään jatkuvasti ympäri maailmaa.

Secapp on muun muassa:

  • Valittu vuoden kasvuyritykseksi
  • Saanut erityismaininnan EU:n komissiolta maailmaa muuttavasta ratkaisusta
  • Palkittu useasti TOP3:n joukkoon Suomen kansallista turvallisuutta edistäneestä toiminnasta
  • Voittanut Keski-Suomen Kauppakamarin kyberturvallisuus kasvupolun
  • Valittu osaksi Airbusin viranomaisviestintäkumppaneita

Kiinnostuitko Secappista työnantajana? Paikka voi olla sinun!

Esittele itsesi vapaamuotoisesti lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@secapp.fi.

Liitä mukaan CV sekä palkkatoiveesi. Arvostamme erityisesti tietoja vapaa-ajan / open source -projekteistasi (esim. github).

Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!