Secapp kehittyy

Secapp jatkaa kasvamista ja kehittymistä edelleen vuonna 2019. Asiakkailta saamamme palautteen ja toiveiden pohjalta olemme myös viime kuukausina julkaisseet useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Tässä päivityksessä esittelemme lyhyesti pari hiljattain julkaistua ominaisuutta.

Tee Secappista näköisesi

Yksi uusista ominaisuuksista on mahdollisuus yksilöllisen kirjautumissivun luomiseen. Voit siis saada kirjautumissivun omalla linkilläsi, logollasi ja sisällölläsi. Yksilöllinen kirjautumissivu sisältää:

  • oman yksilöllisen kirjautumislinkin (www.secapp.fi/oma_sivusi)
  • oman logosi
  • haluamasi sisällön
Kirjautumissivun muokkausvaihtoehdot
Voit muokata kirjautumissivusta omannäköisesi

Kirjautumissivun lisäksi voit saada itsellesi myös erillisen rekisteröintisivun, jonka kautta käyttäjät voivat pyytää Secapp-tunnuksia organisaatioosi. Voit siis tehdä sivun hallinnoinnista entistä helpompaa. Mikäli olet kiinnostunut yksilöllisestä kirjautumissivusta, ole yhteydessä myyntitiimiimme (tiedot alla). Hinnat alkaen 99€/kk.

Monipuolisemmat mobiilipainikkeet

Uudistimme hiljattain myös mobiilipainikkeiden toimintaa. Aiemmin kolme kiinteää nappulaa sisältävä puhelimen näytölle saatava pienoisohjelma muuttui huomattavasti joustavampaan muotoon. Nyt voit luoda käyttäjille haluamasi määrän mobiilipainikkeita, ja voit kytkeä painikkeisiin minkä tahansa viestipohjan. Näin ollen painikkeet toimivat sekä turvapainikkeina että helppona keinona välittää tietoa kentältä esimerkiksi hälytysten tai erilaisten raporttien muodossa. Painikkeiden hyödyntäminen voisi näyttää esimerkiksi seuraavalta:

  1. Käyttäjä havaitsee poikkeaman
  2. Käyttäjä painaa puhelimestaan löytyvää “Ilmoita havainto” painiketta
  3. Käyttäjä saa paluuviestinä puhelimeensa raporttipohjan täytettäväksi
  4. Käyttäjä täyttää raportin, liittää mukaan haluamansa liitteet ja kuittaa OK
  5. Raportti on tallennettu järjestelmään ja tieto siitä välitetään halutuille käyttäjille

Miten pikapainikkeet voisivat helpottaa toimintaa omassa organisaatiossasi?

Secappin uudet mobiilipainikkeet
Secappin mobiilipainikkeet monipuolistuivat

Yhdessä eteenpäin

Alkaneen vuoden aikana kehitämme palveluamme edelleen ja tuomme näillä näkymin saataville lukuisia uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Otamme edelleen mielellämme vastaan ideoita ja ehdotuksia sekä palautetta palvelun toimintaan liittyen. Jaa siis toiveesi ja ajatuksesi kanssamme, niin voimme kehittyä yhdessä.

Tehokasta vuotta 2019 toivottaa Secappin tiimi!