Olisitko sinä seuraava secappilainen ja uusi työkaverimme? Oletko kiinnostunut auttamaan meitä ihmishenkien pelastamisessa?

Me Secappilla työskentelemme päivittäin intohimoisesti sen eteen, että erilaiset organisaatiot pystyvät toimimaan niin arjessa kuin kriittisissä ja poikkeuksellisissa tilanteissa mahdollisimman normaalisti – ja ennen kaikkea turvallisesti!

Tarvitsemme kattavasti eri alojen ammattilaisia

Secapp-tiimissämme pääset monipuolisiin tehtäviin ja mahdollistamme urallasi kehittymisen. Kasvavasta tiimistämme löytyy niin ohjelmistosuunnittelun (Fullstack, natiivi Android, iOS), viestinnän ja markkinoinnin, tuotehallinnan kuin myynnin ammattilaisia. Näihin nimikkeisiin ei kuitenkaan kannata turhaan jumittua, sillä juuri sinun osaamisesi voi olla toiminnallemme äärimmäisen tärkeää.

Secapp on niin sanottu SaaS-palvelu (Software as a Service), mikä tarkoittaa sitä, että toimenkuvanasi ei ole suinkaan hyppiä eri projektien ja teemojen välillä pää pyörällä, vaan saat keskittyä käyttämään ammattitaitoasi selkeän kokonaisuuden rakentamiseen. Ja meiltä saat työhösi tietysti täyden tuen, oltiinpa sitten lähellä tai etänä!

Tutustu secappilaisiin:

Suuntana maailma

Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja olemme merkittävä kumppani valtakunnallisesti esimerkiksi terveydenhuoltoalalla sekä pelastustoimessa. Suuntaamme kuitenkin koko ajan laajemmille kansainvälisille markkinoille ja Secappia käytetäänkin jo muun muassa Pohjoismaissa, Virossa, Espanjassa, Saudi-Arabiassa ja Japanissa. Tutustu tarkemmin asiakkaisiimme ja tsekkaa myös asiakaskokemusvideot.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Meillä myös avoimet hakemukset käydään tarkasti läpi – hae jo tänään!

Mikäli et löydä sinulle sopivaa avointa työpaikkaa tai meillä ei ole niitä tällä hetkellä paikkoja auki, niin kannustamme silti vahvasti lähettämään meille avoimen hakemuksen.

Meillä on rekrytutka päällä koko ajan ja voit sopia hyvinkin tulevaisuuden kuvioihimme, vaikka emme olisi vielä ehtineet työilmoitusta julkaisemaan.

Lähesty meitä siis rohkeasti avoimella hakemuksella ja CV:llä osoitteeseen: rekry@secapp.fi

Toivottavasti saamme sinusta uuden secappilaisen!