Ennakkotilaa Secapp radiopuhelin-toiminnallisuus

Pitkään toivottu Secapp radiopuhelin-toiminnallisuus on nyt ennakkotilattavissa. Radiopuhelin-toiminnallisuudesta käytetään usein myös termiä Push-to-talk (PTT), joka kuvaa hyvin sen toimintaa: paina nappia ja puhu. PTT tuo lisää turvallisuutta sekä arkeen että poikkeustilanteisiin.

Push-to-talkin tyypillisimpiä käyttökohteita ja käyttötapoja ovat muun muassa:

  • Tehdastyömailla ja muualla ulkona tapahtuva viestintä.

  • Huoltotyömailla, esimerkiksi infrarakentamisessa.

  • Suurtapahtumissa, kuten urheilutapahtumissa ja konserteissa.

  • Päivittäisessä logistiikkatyössä, esimerkiksi kuljetuksessa tai varastotyössä.

Vähennä laitteita

Sinun ei tarvitse hankkia erillisiä laitteita radiopuhelintarpeita varten, puhekanavien käyttö onnistuu Secappin mobiilisovelluksella. Lisäksi organisaatiot, jotka käyttävät perinteisiä radiopuhelimia, pääsevät eroon yhdestä laitteesta vyöllä.

Toimintavarmuus

Toimintavarmempi verkko ja kuuluvuus: perinteisissä radiopuhelimissa on kuuluvuusongelmia VHF-taajuuksien kanssa, Secappin PTT käyttää 4G, 5G ja Wifi -yhteyksiä.

Parempi kantavuus

Perinteiset radiopuhelimet kantavat joitakin kilometrejä, Secapp PTT toimii mobiiliverkoissa ja Wifissä, jolloin kantavuutta ei rajoita yksittäinen radioverkko.

Mikä Push-to-talk?

Push-to-talk on nimensä mukaisesti toiminnallisuus, joka mahdollistaa puhekanavan aktivoimisen painamalla nappia Secappin mobiilisovelluksessa. Esimerkiksi turvallisuusharjoituksissa, evakuoinneissa, uhkaavissa tilanteissa, sähkökatkojen aikana tai muissa uhkaavissa tilanteissa avainhenkilöt saadaan PTT:llä nopeasti puheyhteyden päähän samalle kanavalle. Näin tilannejohtaminen pystytään hoitamaan entistä paremmin.

Yksi tyypillinen tapa käyttää Secapp PTT:tä on lähettää hälytysviesti, jossa ohjeistetaan vastaanottajia, että tilannetta johdetaan kyseisen hälytyksen puhekanavalla.

  • Toimii mobiilisovelluksilla (Android ja iOS) ja selaimella

  • Painamalla yhtä nappia puheviesti lähetetään vastaanottajille

  • Puheviesti toistetaan automaattisesti niiden vastaanottajien laitteissa, jotka ovat samalla puhekanavalla puhujan kanssa

  • Puhekanava voi olla kahdenkeskinen tai ryhmän välinen

  • Secappissa puhekanavina tulevat toimimaan esimerkiksi hälytysviestin vastaanottajat ja Secappin ryhmät.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme viimeistään 16.2.2023.

Ota yhteyttä myyntiin

Secapp lukuina

Secapp on perustettu vuonna 2011 varmistamaan, että organisaatiot voivat toimia turvallisesti ja mahdollisimman normaalisti sekä arjessa että kriittisissä tilanteissa.

0+
Hälytystä vuodessa
0+
Ammattikäyttäjää
0+
Asiakasta
0
Kumppania
0+
Työntekijää
0
Maata