Secappin kumppanitapahtuma

24.5.2023 Pasilan Visio, Helsinki

Tervetuloa Secappin kumppanitapahtumaan!

Tervetuloa vuoden 2023 kumppanitapahtumaan Helsinkiin. Tapahtuma on suunnattu kaikille Secappin suomalaisille kumppaneille ja se järjestetään Messukeskuksen välittömässä läheisyydessä samalla viikolla kuin Critical Communications World -tapahtuma. Voit siis yhdistää kätevästi vierailun molemmissa tapahtumissa. 

Kumppanitapahtuman tarkoituksena on tarjota kumppaneille tilaisuus tavata muita Secappin kumppaneita, vaihtaa ajatuksia, kuulla asiakkaiden puheenvuoroja ja oppia lisää Secappin tuotteista ja palveluista. Tapahtuma on maksuton.

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoituskuluista.

Ilmoittaudu pian, kuitenkin viimeistään 5.5.2023.

Tapahtuman ohjelma

Paikka: Pasilan Visio, 6. kerros Radiola/Sonatina, Televisiokatu 4, Helsinki

12.00 Tervetuloa, Timo Harju
12.15-13.00 ”Varautuminen poikkeustilanteisiin”, Samuli Nuutinen, Turvallisuuspäällikkö, Suomen kansallisoppera ja -baletti
13.00-13.45 ”Viestintä ja kokonaisturvallisuus kauppakeskuksissa”, Kimmo Hyttinen, Team lead, Operations Development, Citycon
13.45-14.15 Kahvitauko
14.15-15.00 Secappin käyttötapauksia ja nostoja uusista ominaisuuksista, Tero Koivikko
15.00-15.45 Secappin tuki kumppaneille, Laura Leppänen
15.45-16.30 SaaS-liiketoiminta ja sen hyödyt, Timo Harju
16.30-16.45 Yhteenveto ja päätös

16.45-18.30 Pientä suolaista ja verkostoitumista

Muutokset ja tarkennukset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Saapuminen

Pasilan Visioon on helppo tulla, liikuit sitten autolla, bussilla, junalla tai jalan. Pasilan ja Ilmalan juna-asemat sekä bussi- ja raitiovaunupysäkit ovat kävelymatkan päässä. Autoille on pysäköintihalli sekä pysäköintitilaa myös ulkona. Messukeskus sijaitsee radan toisella puolella ja läheltä löytyvät myös Pasilan hotellit ja kauppakeskus Tripla.

Lisätietoja: Pasilan Visio

Majoittuminen

Pasilan hotellit ovat Pasilan Vision ja Messukeskuksen lähietäisyydellä. Pyydämme huomioimaan, että majoituksissa voi olla ruuhkaa johtuen esimerkiksi samaan aikaan Messukeskuksessa olevasta Critical Communications World -tapahtumasta. Kannustamme siis tekemään mahdolliset majoitusvaraukset omatoimisesti ajoissa!

Lisätietoja

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ota yhteyttä: partners@secapp.fi