Secapp on perustettu vuonna 2011 varmistamaan, että organisaatiot voivat toimia turvallisesti ja mahdollisimman normaalisti sekä arjessa että kriittisissä ja odottamattomissa tilanteissa. Tällä hetkellä työllistämme yli 45 henkilöä Euroopassa ja tarjoamme apua yli 115 000 ammattilaiselle 800 organisaatiossa 14 eri maassa.

Ratkaisumme on jo vakuuttanut terveydenhuoltoalalla ja pelastustoimessa, samoin kuin yksityisillä toimialoilla EMEA-alueella. Pyrimme jatkuvasti laajentumaan eri toimialoille voidaksemme tehdä maailmasta turvallisemman digitaalisten ratkaisujen avulla. Voidaksemme valloittaa maailman, tarvitsemme lisää uusia työkavereita.

Etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita. Ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme tai lähetä meille avoin hakemus.

Mitä tarjoamme?

  • Secappilaisena pääset vaikuttamaan ja pitämään yhteiskunnan pyörimässä maailmanlaajuisesti. Alustamme perustuu palkittuun teknologiaan, joka pitää asiakkaamme toiminnot käynnissä kaikissa tilanteissa.

  • Kasvamme jatkuvasti ja haluamme auttaa sinua kasvamaan kanssamme. Yrityksenä tuemme työntekijöidemme oppimista koulutuksella ja tarjoamme uusia uramahdollisuuksia. Voit kehittää osaamistasi ja vaikuttaa yrityksen toimintaan.

  • Työskentele sinulle sopivassa paikassa. Tuemme etätyöskentelyä ja sitä varten tarjoamme työntekijöillemme kotitoimistokalusteet ja joustavat työajat.

  • Tarjoamme sinulle ”perusasiat”: työterveyden, laajennetun vakuutuksen, tietokoneen ja puhelinedun sekä liikunta- kulttuuri ja lounasedun. Näiden lisäksi: kotitoimistotyökalut, polkupyöräedun sekä hyvinvointiteknologian valintasi mukaan. Halutessasi voit myös liittyä työntekijöiden osakeomistusohjelmaamme.

Asiantuntijoita monipuolisella kokemuksella

Tiimimme on monipuolinen joukko eri alojen osaajia. Jollain on työkokemusta sairaanhoitajana, toisella taas matematiikan opettajana, osa on työskennellyt aiemmin yrityskonsultoinnissa ja jollain on kokemusta suurista kansainvälisistä konserneista – ja joillekin Secapp on ensimmäinen työpaikka. Monet ammattilaisistamme ovat ohjelmistosuunnittelun mestareita (Fullstack, natiivi Android, iOS) ja yrityksen perustajat ovat maailmanlaajuisesti tunnustettuja mobiiliteknologioiden asiantuntijoita. Tässä siis vain pieni katsaus eri alojen asiantuntijoista koostuvaan tiimiimme.

Kaikkea tekemistämme ohjaa sitoutuminen arvoihimme puolueettomina, valppaina ja aina luotettavina suojelijoina, jotka ovat valmiita auttamaan asiakkaitamme.

Kiinnostuitko tai haluatko tietää lisää?
Soita tai lähetä meille sähköpostia.

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV osoitteeseen careers@secapp.fi

Huomaathan, että tietosuojasäädösten mukaisesti voimme säilyttää hakemuksesi kuusi kuukautta kerrallaan.

Heidi Kolehmainen
Head of People and Culture

heidi.kolehmainen@secapp.fi
+358 50 514 3369